Welke smaak e-liquid nemen wanneer je een e liquid kopen wil

E-liquids zijn vloeistoffen waarmee rokers van e-sigaretten kunnen ‘dampen’. Deze zijn beschikbaar in uiteenlopende smaken. In 1 flesje zit normaal gesproken 10 milliliter vloeistof. Daarmee kan een stevige damper doorgaans een week mee doen.

 

Liquid smaken

logo-e-liquid-kopenStap je over van traditionele sigaretten naar de e-sigaret? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een e-liquid te nemen met tabaksmaak maar verwacht niet dat deze smaak overeenkomt met die van echte sigaretten. De meeste e-rokers kiezen daarom voor smaken zoals menthol en pepermunt, aangezien deze ook een lichte prikkeling in de keel geven. Naast deze smaken zijn ook de fruitsmaken erg populair. Denk aan aardbei, ananas, appel, banaan of blueberry. Maar over smaak valt niet te twisten. Wat de een heerlijk vind hoeft dat niet te zijn voor de ander. We raden je daarom aan om gewoon een aantal flesjes met e-liquids te bestellen met verschillende smaken. Wist je dat er honderden verschillende smaken op de markt zijn?

 

Andere soorten smaken

Het is onmogelijk om alle soorten smaken op deze pagina te benoemen. We raden je daarom ook aan om gewoon zelf eens op zoek te gaan. Het kan haast niet gek genoeg of een smaak is aanwezig. Chocoladesmaak, cola, vanille, karamel, kokos, cappuccino of een liquid met snoepsmaak… Wat vind jij lekker?

 

Zelf smaakjes mixen

Er zijn zoveel e-liquids beschikbaar met verschillende smaakjes dat we je het aanraden om gewoon meerdere smaken uit te proberen. Het is ook mogelijk om verschillende smaken te mixen met elkaar. Gooi daarom niet je e-liquid weg als deze je niet bevalt. Door zelf smaken te mixen kom je soms tot heerlijke creaties! Je kunt natuurlijk ook je overbodige liquids verkopen via een forum of marktplaats.

e-liquid-kopen

Meer informatie over zelf e-liquids mixen

Elektrisch roken is vele malen minder ongezond dan echt roken. Wat ook leuk is dat je zelf smaken kunt mixen. Heb je een favoriete e-liquid gevonden maar mist er nog iets aan? Je kunt dan een paar druppeltjes van bijvoorbeeld vanille of karamel aan dit liquid toevoegen. Mix net zolang door totdat je de beste smaakcreatie hebt gevonden. Op dezelfde wijze kan je ook je nicotineniveau verlagen of juist verhogen. Wil je stoppen met roken en gebruik je e-sigaretten als middel om je verslaving van nicotine af te bouwen, dan kan je de nicotinedosis in je eigen tempo verlagen door een e-liquid met nicotine te mixen met een nicotinevrije e-liquid.

Bewaartijd van e-liquids

E-liquids zijn redelijk lang houdbaar. Vaak kan je ze in elk geval 2 jaar bewaren. Wel raden we je aan om je liquids op een koele plek te bewaren en vooral niet in de zon te zetten. Na 2 jaar is de kracht en de smaak van je e-liquid afgenomen maar kun je ze nog wel gewoon gebruiken.

 

Eliquid kopen? Ga dan naar Eliquidkopen.nl! De goedkoopste leverancier in de EU! Niet alleen wordt je bestelling snel thuis afgeleverd maar je krijgt ook vette kortingen wanneer je meerdere liquids besteld. Meer geld besparen wanneer je een e liquid kopen wilt? Nu weet je waar je moet zijn.

cosmic-fog-kopen

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *