×

De Minix Neo X8

De Minix Neo X8

NEO X8De Minix Neo X8 is de opvolger van de Minix Neo X7 welke binnekort in Nederland zal verschijnen. De Minix Neo X7 is een van de beste Android TV Boxen die er te verkrijgen is met een hele goede support. Op dit vlak laten bijna alle andere fabrikanten het afweten. Goede productondersteuning is heel belangrijk. Zeker met een Android apparaat wil je up-2-date blijven.

De Minix Neo X8 is een Android TV Box waarmee je van een tv een echte Android TV maakt. Een Android TV verslaat de huidige Smart TV welke beperkt is op een eigen OS.

Android TV is vergelijkbaar met je telefoon of tablet. Daar kun je ongekend veel apps voor downloaden waardoor je ongekend veel mogelijkheden krijgt. De Minix Neo X8 is een High-End Android mini pc welke je door een HDMI kabel aan je tv verbind. Op deze manier kun je niet alleen Films kijken in 4K resolutie (2160P) maar heb je ook DD en DTS 5.1 geluid.

Films kun je vanaf je eigen netwerk of opslag spelen. BluRay formaten worden probleemloos ondersteunt en ook 3D films kun je moeiteloos afspelen.

De Hardware

De Minix Neo X8 is ongekend goede hardware. Zo is er een 1.8 GHz Quad Core CPU en een Octa Core Videokaart. Deze videokaart heeft 8 processoren. De allernieuwste technologie dus. Daarnaast is er 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslagruimte. Android 4.4 Kitkat zorgt voor de gebruikersinterface. Er zijn diverse USB poorten beschikbaar, een SD card slot voor geheugenuitbreiding en er is een LAN aansluiting, Bluetooth en Dual Band Wifi. Je kunt draadloos het internet op via een Dual Band protocol. Behaal de dubbele Wifi snelheid van 300Mbit!

Lees meer over de Minix Neo X8

Rate this post

Verstuur reactie