×

Internet op je tv

Internet op je tv

neo x7Makkelijk snel en eenvoudig internet op je tv? Dat kan zonder een smart tv aan te schaffen! Trouwens internet op een smart tv is helemaal niet zo snel en vaak nog erg lastig te bedienen. Een smart tv heeft in veel gevallen een eigen browser en niet je eigen favoriete browser zoals Google Chrome.

Wat heb je dan nodig? Een Minix Neo X7!

Wat is een Minix Neo X7? Een Minix Neo X7 is een compact kastje welke je kunt aansluiten op je tv. Dit kastje is een beetje vergelijkbaar met een smartfoon die op Android draait maar dan zonder lcd display. Het beeldscherm is dus je tv.

Dit kastje heeft diverse aansluitingen waardoor hij enorm veelzijdig is. Ook zijn de specificaties bijzonder verrassend. Hij doet namelijk zeker niet onder voor een dure smartfoon van honderden euro’s.

Een Minix Neo X7 heeft bijvoorbeeld een Quad Core processor welke op 1,8 GHz draait. Daarnaast heeft hij ook een Quad Core videochip welke in staat is moeiteloos 1080p video af te spelen en 3D films van BluRay kwaliteit. Er is 2 GB Ram geheugen en 16 GB Opslag geheugen aanwezig welke er voor zorgt dat je veel apps kunt opslaan en veel werkgeheugen beschikbaar hebt om taken uit te voeren.

Met de Minix Neo X7 kun je heel veel meer dan alleen maar internetten. Je kunt er namelijk alles mee wat je met een smartfoon ook zou kunnen. Je kunt bellen met Skype en bijvoorbeeld een webcam aansluiten. Ook kun je er mee emailen, gamen en films kijken. Films kun je streamen via Netflix, XBMC of een andere dienst. Ook kun je films afspelen vanaf een NAS, PC of een DLNA apparaat.

Je krijgt gratis toegang tot de Google Play Store waar je ruim 700.000 apps kunt downloaden! Ongekend veel mogelijkheden en plezier dus.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de website over de Minix Neo X7!

 

Rate this post

Verstuur reactie