×

Bedrijfswagen verkopen?

Bedrijfswagen verkopen?

bedrijfswagen verkopenauto vBedrijfswagen verkopen? Verkoop je bedrijfsauto gratis voor de beste prijs!

Ontvang binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod. Wil je de bedrijfswagen verkopen voor dat bod dan kan dat helemaal gratis. Een gratis waardebepaling en met verkoopgarantie.

De beste prijs

Om de beste prijs te krijgen voor de bedrijfswagen kan het beste gebruik gemaakt worden van een online autoveiling. Op de autoveiling zijn duizenden erkende garagebedrijven die een bod kunnen uitbrengen op de bedrijfswagen. Ze kunnen elkaar overbieden wat ook gebeurt. Ze hebben maximaal 24 uur de tijd want de veiling is dan ook maar voor 1 dag. Lang wachten op een goed bod is dus niet nodig.

Het bod is gratis en vrijblijvend. Verkopen is niet verplicht. Wil je wel verkopen dan is de verkoop ook gratis.

Anoniem aanbieden

De veiling is anoniem wat betekend dat er geen persoonsgegevens zichtbaar zijn voor bieders. Alleen in geval van een akkoord op een bod worden gegevens uitgewisseld om de verkoop af te kunnen ronden.

Leaseconstructie of financiering

Het maakt niet uit of de bedrijfswagen in een leaseconstructie zit of dat er een financiering op zit. Wij kunnen deze in bijna alle gevallen probleemloos van u overnemen. U bent niet alleen van de bedrijfswagen af maar ook van alle haken en ogen.

 

Probeer de service gratis uit!

Er zijn geen kosten of risico’s. Binnen enkele minuten staat de bedrijfswagen anoniem online en weet je binnen 24 uur wat hij kan opleveren.

Kom naar http://www.bedrijfswagennuverkopen.nl/

Rate this post

Verstuur reactie