×

Kunstof palletboxen in verschillende soorten en maten

Kunstof palletboxen in verschillende soorten en maten

Alle soorten kunstof palletboxen die je nodig hebt

De belangrijkste factoren van een succesvolle logistieke operatie zijn snelheid en efficiëntie. Bij Zamko helpen we grote en kleine bedrijven en ondernemers met het perfectioneren van dat proces: zowel voor interne logistiek en opslag als voor externe transport en kunnen onze producten en diensten tijdwinst en besparing opleveren. Dankzij jarenlange ervaring maken wij in ons magazijn in Maarheeze allerlei kunstof palletboxen van typisch Nederlandse degelijkheid, die ingezet kunnen worden in alle verschillende sectoren en voor het transport van allerlei verschillende producten. Kom ook te weten op welke manier de kisten van Zamko jou kunnen helpen met het optimaliseren van intern en extern transport.

Veilig vervoer met kunstof palletboxen bij Zamko

Voor veel vormen van transport is het op dit moment gebruikelijk om geen palletkisten te gebruiken. Toch zou dat in vrijwel ieder geval een beter idee zijn. Producten blijven een stuk beter beschermd als er een palletkist op een pallet gezet wordt, en zijn gemakkelijk in en uit te laden. Maar dat is niet het enige voordeel. Met de kunstof palletboxen van Zamko kunnen pallets veel efficiënter gevuld worden, omdat er geen risico is op schuiven op omvallen. Ook is het indelen van de ruimte en het stapelen van pallets een stuk makkelijker. Met palletboxen bespaar je dus niet alleen geld vanwege veilig vervoer, maar ook omdat de ruimte beter gebruikt kan worden.
Bij Zamko hebben we een groot scala aan verschillende palletboxen in het assortiment. Op alle potten is door ons wel een dekseltje te passen: inklapbaar of juist zonder losse onderdelen, in Nederlandse of Europese standaardmaten of op maat in elkaar gezet voor jouw bedrijf. Altijd van hoge kwaliteit kunststof en van onberispelijke robuustheid, waardoor de palletboxen vrijwel niet kapot te krijgen zijn. Voor meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen, kijk je op onze website.

Rate this post

Verstuur reactie