×

Rijschool kiezen waarop moet je letten?

Rijschool kiezen waarop moet je letten?

rijschool-socityHet is verstandig om, voordat je daadwerkelijk rijlessen gaat volgen, uit te zoeken welke rijschool het beste bij jou past. Zo raden we je aan om uit te zoeken wat het slagingspercentage is van een aantal rijscholen en is het verstandig om eerst een proefles aan te vragen voordat jij je daadwerkelijk ergens inschrijft.

 

Het slagingspercentage van rijscholen is belangrijk

Helaas letten maar weinig mensen op het slagingspercentage. Dit percentage zegt veel over de kwaliteit van een rijschool. Zo heb je rijscholen die zeer hoge slagingspercentages hebben van 50 tot zelfs 70 procent! En er zijn scholen die nog niet eens aan de helft daarvan komen. Een hoog slagingspercentage zegt iets over de slagingskans van jou!

 

Rijschoolgegevens

rijles-nemen-hoofddorpHoe het komt dat de slagingspercentages van veel rijscholen onderling zoveel verschillen is niet echt duidelijk. Wellicht ligt het aan de regio waarvandaan de rijscholen werken, of het ligt aan de doelgroep die ze overwegend binnenhalen… Wie zal het zeggen. Je kan op de website rijschoolgegevens.nl achterhalen wat het slagingspercentage is van een rijschool bij wie jij lessen wilt gaan volgen.

 

Vraag een introductieles aan bij een rijschool

Het is verstandig om eerst een introductieles of proefles aan te vragen bij het liefst 2 rijscholen. Vergelijk de opgedane ervaringen en lessen met elkaar. De ene instructeur is de andere weer niet en elke rijschool hanteert weer zo’n beetje een eigen lesmethode. Vraag met name naar hun lesmethodes en probeer na te gaan waarin zij uniek zijn.

 

Meningen van anderen

rijles-hoofddorpWat zeggen anderen over een bepaalde rijschool? Ga op internet op zoek naar reviews van mensen die bij een rijschool hebben gelest. Reviews vertellen je vaak veel over de kwaliteit van de lessen en de school op zich. Bij rijschool Society is het meteen duidelijk dat je met een goede rijschool te maken hebt. Naast het hoge slagingspercentage zijn ook alle blije cursisten terug te vinden op de website. Wanneer je dan ook op zoek bent naar rijles in Hoofddorp en omgeving dan moet je absoluut bij Rijschool Society zijn. Bekijk de website: http://www.rijschoolsociety.nl/

 

 

 

 

 

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie