×

Track en trace in de transport

Track en trace in de transport

Track en trace wordt steeds populairder gezien de snelle ontwikkelingen die het meemaakt. Met name is een populariteit in de transport sector zichtbaar. Dit is dan ook niet voor niks, want door gebruik te maken van track en trace kan de transport vele voordelen opleveren.

Communicatie

Met de track en trace is het mogelijk om gegevens door te zenden naar de vrachtwagen chauffeurs. Dit kan er toe leiden dat de chauffeur de snelste of kortste route kan nemen. De realtime track en trace van Decos is actueel doordat het om de 5 seconden wordt ververst.

Ook wanneer onverwachte obstakels zijn, is het mogelijk dit door te geven. Daarnaast is het door middel van de track en trace efficiënt wanneer er veranderingen plaatsvinden in de planning.

Besparingen

Door de track en trace is het mogelijk de vrachtwagen chauffeurs in de gaten te houden. Zo weet je precies waar ze rijden. Dit geeft je een beter inzicht in de kwaliteit en de snelheid van het personeel. Daarnaast kan de kilometerregistratie en het rijgedrag van de chauffeurs worden bekeken, waarna je ze waar nodig kan aanspreken.

De de efficiëntere werkwijze en zich op het rijverbruik kunnen er duidelijke kosten bespaard worden. Tevens speel je hiermee als bedrijf zijnde ook in op de toenemende vraag naar duurzaamheid.

Rate this post

Verstuur reactie