×

Zonder kosten je auto verkopen

Zonder kosten je auto verkopen

autosleutels gevenZonder kosten je auto verkopen? Lees verder…

Er zijn veel manieren om je auto te verkopen, van te koop bordje achter je ruit tot op Marktplaats zetten. Elke manier van verkopen heeft zo zijn voor- en nadelen. Veel mensen willen snel van hun auto af en het liefst door zelf zo min mogelijk kosten te maken. Daarnaast hebben ze vaak geen zin in handelaren die alsnog de auto lopen af te kraken. Jammer genoeg zijn er ook veel handelaren op Marktplaats en andere advertentie sites actief waardoor je heel wat telefoontjes kunt verwachten met onzin biedingen.

De advertentiesites trekken een hoop publiek maar ze zijn niet gratis. Je auto aan de man brengen kost je zo 20 à 30 euro en dan weet je nog niet eens of je hem daadwerkelijk kunt verkopen voor een goede prijs. Ook begin je te twijfelen als je de negatieve verhalen hoort over ongure types aan de deur die met meerdere kopen en je auto helemaal gaan afkraken. De meeste mensen passen daar voor.

Gelukkig is er een andere methode die helemaal veilig is en helemaal niets kost. Je auto wordt op deze manier in een klap bij meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven voorgelegd zodat hun een bod op je auto kunnen uitbrengen. Dit kost je helemaal niets, ook niet bij verkoop. Het hoogste bod wordt aan je kenbaar gemaakt en jij doet er mee wat je zelf wilt. Accepteer je het bod dan krijg je gegarandeerd het afgesproken bedrag van een van de RDW erkende autobedrijven die met het hoogste bod is gekomen. Je hebt dus nooit kosten en weet precies wat je auto waard is. Meer weten? Kijk dan op Auto Gratis Verkopen

Rate this post

Verstuur reactie