×

Een stralend gezicht

Een stralend gezicht


beautiful-2315_640Vele mensen zijn gezegend met mooie volle wenkbrauwen die ze helemaal naar hun eigen smaak kunnen opdoffen en aanpassen. Helaas zijn sommige mensen wat minder fortuinlijk met dun behaarde wenkbrauwen, waardoor ze de wenkbrauwen bij moeten tekenen of wenkbrauwpoeder aan moeten brengen. Op forums zie je vrouwen over en weer met middeltjes om de haargroei te bevorderen, helaas werkt dit in 99 van de 100 keren niet. De enige manier die wel werkt zijn de cosmetische ingrepen. Er worden ingrepen genoemd als wenkbrauwtransplantatie waarbij er nieuwe haarzakjes in de wenkbrauw worden geplaatst. Ingrijpend en bovenal enorm duur. Waarom niet voor een goedkopere en permanente oplossing als permanente wenkbrauw make-up?

Nieuwe technieken

Voorheen werden wenkbrauwen getatoeëerd met dunne lijntjes waardoor je een onnatuurlijke vorm van wenkbrauwen kreeg. Nu zijn er verschillende technieken ontwikkelt waardoor de wenkbrauwen zeer natuurlijk overkomen en hoef je nooit meer onnodig lang voor de spiegel te staan.

Hairstrokes

Dit is een techniek waarmee er individueel aangebrachte krasjes in de huid worden gemaakt, waardoor het pigment één voor één in de huid wordt achtergelaten. Deze techniek is zeer geschikt als je je wenkbrauwen voller en natuurlijker over wilt laten komen. Na twee behandelingen zijn de wenkbrauwen klaar om tentoon te worden gesteld aan de wereld!

Shaded

Als je van jezelf lichtgekleurde wenkbrauwen hebt voornamelijk blond, dan kan shading van de wenkbrauwen een oplossing zijn. Er wordt een schaduw van permanente make-up aangebracht achter de wenkbrauwen, waardoor je wenkbrauwen een stuk sprekender lijken.

Ben je elke dag bezig om je wenkbrauwen bij te tekenen of poeder aan te brengen, dat kan op een gegeven moment echt frustrerend werken, vooral als je gaat sporten, zwemmen of zweten is het iedere keer de bedoeling dat je deze bij moet werken. Door middel van PMU voor wenkbrauwen is dit volkomen verleden tijd. Wat je ook doet, permanente make-up biedt de oplossing om tijdens alle dagelijkse bezigheden je gang te kunnen gaan. Onbezorgd naar de sauna, zwembad, sporten of op vakantie gaan zonder dat je je wenkbrauwen moet bijwerken.

Rate this post

Verstuur reactie