×

Hoe werkt een Flash Tattoo

Hoe werkt een Flash Tattoo

Vind je een Tattoo stoer maar wil je niet de rest van je leven een tekening op je huid? Dan is een Flash Tattoo voor jou! Deze Tattoo blijft 4 tot 6 dagen op je lichaam en is eenvoudig te verwijderen. Er zijn talloze mogelijkheden en motieven, dus er is altijd wel een Flash Tattoo die bij jou past!

Flash-tattoo

Hoe werkt een Flash Tattoo?

Een Flash Tattoo is een motief dat je als een soort stencil aan kunt brengen op jouw lichaam, Je kunt ze vrijwel overal plakken, op je buik, rug, al je ledematen of misschien wel midden op je voorhoofd. Het is zelfs mogelijk een kleine Flash Tattoo op je nagels aan te brengen! Je maakt je huid een beetje nat, wrijft de Flash Tattoo op je lichaam en laat het even drogen. Zo eenvoudig is het. Afhankelijk van de positie op jouw lichaam zal de Flash Tattoo 4 tot 6 dagen blijven zitten.

 

Flash Tattoo design

Er zijn zoveel mogelijkheden met een Flash Tattoo. De ontwerpen kunnen ontzetten veel detail bevatten en zijn beschikbaar is verschillende formaten en alle kleuren van de regenboog. Zo kun je een aantal felle Flash Tattoos plaatsen voor een hip feestje, of juist een stoere, donkere Flash Tattoo voor een duistere Gothic stijl.

Flash-tattoos

Voordelen van een Flash Tattoo

Uiteraard is het een groot voordeel dat je later niet als oma of opa met een slappe huid een uitgerekte tattoo in je kalkoen nek hebt zitten (met alle respect voor senioren met een kalkoen nek uiteraard). Je kunt een eigentijdse Flash Tattoo kiezen die volgende maand weer helemaal uit de mode is, je kunt een sprankelende Flash Tattoo van goud of zilver kiezen of je kunt eindelijk eens een Tattoo op je voorhoofd zetten die je tijdens een sollicitatie weer makkelijk kunt verwijderen.

 

Waarom een Flash Tattoo? Waarom GEEN Flash Tattoo!

 

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie