×

Mannen houden van een verzorgde coup

Mannen houden van een verzorgde coup

De Journal of Sexual Medicine publiceerde recentelijk een artikel waarin een onderzoek stond beschreven wat mannen nu echt vinden van schaamhaar bij vrouwen. Een onthaarde venusheuvel is erg populair onder vrouwen en ze zeggen zelf dat het hen sexyer maakt. Daarbij vinden veel vrouwen het hygiënischer, alleen die vervelende wondjes en ingegroeide haartjes zorgen vaak voor veel last na het scheren.

Onderzoek naar de ‘coupe’

Voor het wetenschappelijke onderzoek dat werd gedaan om te achterhalen wat mannen en vrouwen mooi vinden bij zichzelf en bij elkaar als het gaat om schaamhaar werden 1.100 mensen gevraagd. Hen werd gevraagd of en zo ja hoe zij hun schaamhaar verzorgden en wat ze graag bij hun bedpartner zien als het op dit onderwerp aan komt. 671 vrouwen en 439 mannen hebben meegewerkt aan het onderzoek. Uit de resultaten hebben de wetenschappers geconcludeerd dat de meeste mensen hun schaamhaar regelmatig verzorgden, waarvan de meeste hiervoor een scheermesje gebruikten. 50 procent van de vrouwelijke respondenten ging voor helemaal kaal terwijl minder dan een kwart van de mannen voor dit rigoureuze besluit ging. Dit klopt wel redelijk bij het beeld wat mannen voor zich hebben: 60 procent van de mannen geeft aan het mooi te vinden als hun bedpartner volledig is onthaard in het zuiden. De overige 40 procent zegt de voorkeur te geven aan een getrimde coup of een mooi ‘kapsel’. Vrouwen lijken het niet heel belangrijk te vinden wat hun man daar beneden heeft aan haar. Het is redelijk verdeel wat vrouwen mooi vinden. het gaat van helemaal geschoren, naar getrimd of gekapt.

Middel

Bijna iedereen (95 procent) liet weten hun intieme coup te hebben gekapt, of door middel van waxen of door te scheren of trimmen. Opvallend was dat vrouwen vaker hun intieme haartjes wegschoren met een scheermesje dan dat de heren dat deden met dit middel. 82 procent van de vrouwen koos hiervoor en slechts 45 procent van de heren. Verder is laserbehandeling steeds meer terrein aan het winnen op dit gebied. Solution Clinic in Amsterdam is één van de bekendste laserontharingsklinieken in Nederland.

Rate this post

Verstuur reactie