×

Voordelen micropigmentatie

Voordelen micropigmentatie

Micropigmentatie is het aanbrengen van pigment vlak onder de huid. Het wordt in de eerste huidlaag aangebracht. Het is een vorm van permanente make-up. Micropgimentatie wordt zowel voor medische als cosmetische redenen toegepast. Het lijkt een beetje op het aanbrengen van een tattoo, al doet dit minder pijn. Daarnaast wordt een tattoo in de derde huidlaag aangebracht. Micropigmentatie blijft over het algemeen 5 jaar lang zitten.

 

Waarom micropigmentatie?

Veel mensen kampen met onzekerheden. Ze vinden hun huid niet mooi of worden onzeker door een litteken. Micropigmentatie kan dan de uitkomst zijn. Het doel van deze behandeling is om mensen het zelfvertrouwen weer terug te geven. Een beter zelfbeeld en meer persoonlijke vrijheid, dat is wat specialisten met micropigmentatie willen bereiken. Een blouw met bijna wit haar, heeft vaak geen duidelijk zichtbare wenkbrauwen. Dit kan iets zijn waar zij onzeker van wordt. Met micropigmentatie zorg je ervoor dat je wenkbrauwen duidelijker worden. Hierdoor krijg je meer uitstraling. Een kleine verandering kan al veel betekenen voor iemand die erg onzeker is. Ook mensen die grote littekens in het gezicht hebben of een operatie zijn ondergaan voor het verhelpen van een hazenlip hebben baat bij deze behandeling. Micropigmentatie van Nouveau Contour camoufleert pigmentvlekken en littekens. Mannen en vrouwen die een chemokuur hebben moeten ondergaan en haar hebben verloren, zien ook een uitkomst in deze methode. Hiermee kun je namelijk ook haar simuleren. Verder wordt het vaak gebruikt voor:

  • wimperverdikking

  • eyliner

  • lipliner

  • vollere lippen

  • littekens na borstreconstructie

  • camouflage wijnvlekken

Het kan natuurlijk ook zijn dat je als vrouw geen zin hebt om je elke ochtend weer op te mak

en. Permanente make-up zorgt ervoor dat je ‘s ochtends langer in bed kunt blijven liggen. Of je nu hebt gezwommen of gezweet, je make-up zit er altijd vlekkeloos op.

 

Micropigmentatie wat voor jou?

Als jij ook geen zin hebt om je elke ochtend op te maken of als jij onzeker bent over een litteken, dan is micropigmentatie wellicht ook wat voor jou. Laat het wel door een specialist doen. Het is een secuur werkje waar professioneel apparatuur voor nodig is.

 

brush-791305_640

Rate this post

Verstuur reactie