×

Telekids-tablet voor de allerkleinsten

Telekids-tablet voor de allerkleinsten

De één ziet computers, tablets en telefoons als een bedreiging voor hun kroost en de ander ziet hierin juist een goede leerschool. Kinderen leren lezen, inzicht te krijgen en te spelen. Als u tot ouders van die laatste groep behoort, dan is de kindertablet van Nickelodeon en Telekids misschien iets voor uw kind.

Veel gezinnen bezitten tablet

We moeten eraan geloven: ruim 50 procent van de Nederlandse huishoudens bezit een tablet. Als dat gezin kinderen heeft is de kans nog groter dat men een tablet heeft aangeschaft. 2 op de 3 huishoudens heeft namelijk een tablet in huis die door iedereen gebruikt mag worden, ook de allerkleinsten. Het is ongelooflijk hoe goed een tweejarige al met een tablet overweg kan en in veel gevallen hebben de kinderen de tablet vaker in handen dan de ouders. Vooral filmpjes kijken of gamen via de tablet is populair onder het jonge volk.

Tablets voor de kleintjes

Tablets zijn eigenlijk niet voor kinderhandjes gemaakt en ook de programma’s die erop staan zijn veelal niet bedoeld voor kinderen die nog maar net kunnen lopen. Daar is nog veel winst te halen, want hoewel kinderen misschien nog niet eens goed kunnen lopen, kunnen ze vaak wel al verrassend goed een tablet bedienen. Kleine kinderen kunnen vaak beter blind typen en met computers omgaan dan volwassen, want dit is nu eenmaal de computergeneratie. Dit gat in de markt is ook fabrikanten niet onopgemerkt gebleven en zij zijn begonnen met het fabriceren van tablets die juist speciaal voor kleine kindjes bedoeld zijn.

Telekids

Telekids is al sinds 1989 uitermate populair en is uitgegroeid tot een platform met een eigen digitale kanaal, eigen spelletjes, eigen speelgoed en nu dus ook zelfs een eigen tablet. Hierop kan de Telekids-app gedownload worden waar kinderen vanaf 3 jaar ongestoord hun gang kunnen gaan met alle leuke diensten van Telekids.

Tijdklok

Voor de ouders die nog twijfelen of ze hun kind op zo’n jonge leeftijd al vermaakt moeten laten worden door een tablet trekt dit hen misschien wel over de streep: door het Kurio Genius internetfiltersysteem kunnen ouders hun kind op elk gewenst moment monitoren. Ze kunnen zien wat hun internetgedrag is, hoe lang het kind achter de tablet zit en een tijdklok instellen.

Eind van de maand zal de Kurio Telekids Tab verkrijgbaar zijn voor €99,-.

Rate this post

Verstuur reactie