×

Opleidingsinstellingen

Opleidingsinstellingen

Als je klaar bent met school, maar toch nog niet echt voldoening hebt in je werk dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Wellicht ben je niet echt op je plek bij je huidige werkgever en moet je nog wennen aan de situatie omdat je er bijvoorbeeld nog niet zo lang werkt. Het kan ook zijn dat je er al een tijd werkt maar het werk niet is wat je ervan verwacht had. Dit kan komen omdat de opleiding die je gevolgd hebt niet echt de juiste keus is geweest. Als je dan aan het werk bent en je wilt studeren of leren naast je baan, dan kun je dit bij verschillende instellingen doen. Hier volgt een (onvolledig) overzicht van mogelijke opleidingsinstellingen waar je naast je baan kunt studeren.

Opleidingsinstellingen

Er zijn in Nederland verschillende opleidingsinstellingen met een ruime keuze aan verschillende opleidingen. Hierdoor is er altijd wel een instelling waar je een opleiding vindt die bij je past. Er zijn opleidingen op verschillende niveaus, bijvoorbeeld MBO, HBO, HBO Bachelor, Master of gewoon praktijkgerichte opleidingen. Door het ruime aanbod is het nog moeilijk om een keuze te maken echter zul je altijd iets kunnen kiezen wat bij je past.

Fabius

Fabius Opleidingen is een CRKBO erkende opleider en bestaat al 25 jaar. Ze verzorgen opleidingen en trainingen op 50 locaties in heel Nederland en het niveau is vergelijkbaar met MBO niveau. De opleidingen zijn specifiek op functies gericht.

LOI

Bij de LOI is er een ruime keuze aan opleidingen op verschillende niveaus. De nadruk ligt op het thuis volgen van de studie, maar steeds meer opleidingen bieden ze nu ook klassikaal aan.

NHA

De NHA is erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op het gebied van vmbo, havo en vwo onderwijs. Daarnaast zijn alle MBO- en HBO-opleidingen erkend op grond van de WEB en WHW. Buiten deze opleidingen hebben ze ook hobby-cursussen.

Scheidegger

Scheidegger Opleidingen biedt al meer dan 65 jaar lang klassikale en praktijgerichte opleidingen. Met een keuze van ruim 350 praktijkgerichte opleidingen op alle niveaus is er altijd wel iets wat bij je past.

Rate this post

Verstuur reactie