×

Theatershows

Theatershows

Theatershow zijn er in allerlei soorten en maten. Van een cabaretvoorstelling tot een volledige band die op het podium een te gekke show weg geeft. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij congrescentrum Orpheus. Maar ook voor een congres, vergadering of ander soort evenement bent u welkom. Bij Orpheus in Apeldoorn staan een flink aantal theatervoorstellingen op het programma voor de komende maanden. Onderstaand vind u een greep uit de voorstellingen die in Oktober plaats vinden.

Oktober programma

Op 13 oktober vind het Cultureel Café plaats. Deze theatervoorstelling vind meerdere keren per jaar plaats. De voorstelling laat je kennis maken met verschillende aspecten van theater. Denk hierbij aan dans en zang maar ook (improvisatie)cabaret, stand-up comedie en allerlei anderen soorten van toneel komen hier aan bod. Het maakt niet uit of je een professional bent of een beginner, iedereen is welkom bij deze theatervoorstelling

Of wat dacht je van extra voorstelling van de Edwin Evers band op 16 oktober. Radio DJ Edwin Evers die iedere dag draait bij Radio station 538 heeft weer een theater tour gepland staan. In deze voorstelling komen veel bekende hits naar boven. Maar let op, de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer.

Houdt u meer van cabaret en wilt u op vrijdag 16 oktober op pad dan is de Sinterklaasconference van Javier Guzman misschien wat voor u. Hij is een paar jaar afwezig geweest maar is nu weer terug. Dit jaar is er een hoop trammelant gewenst om het sinterklaasfeest. De goede, grof gemonde Javier Guzman zal dit uitgebreid ter discussie brengen tijdens zijn voorstelling.

Niet voor iedereen weggelegd maar ook Roy Donders houdt een voorstelling bij Orpheus. Deze vind plaats op donderdag 29 Oktober. De huispakkenman, kapper en stylist kan nog veel meer dan alleen maar op TV verschijnen en huispakken verkopen. Met een arsenaal aan glitter & glamour materiaal zal Roy Donders verschijnen in het theater.

 

Rate this post

Verstuur reactie