×

Over de site Linkbot

Zorg dat je content uniek is

uniekeLinkbot is een website waar je een artikel kunt plaatsen. Het artikel mag over van alles gaan maar moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo is de hoofd dat je tekst 100% uniek moet zijn. Tekst of regels kopiëren is dus uit den boze. Alle artikelen worden gecontroleerd op copy content. Bevat je artikel gekopieerde regels dan laten wij het niet toe.

Uitgaande links

uitgaande-linkWij hebben een maximum wat uitgaande links betreft. Bij ons is 1 uitgaande link toegestaan. Veel mensen proberen er toch meerdere in een artikel te stoppen maar wij staan dit niet toe. Deze worden dus verwijderd. De reden hierachter is dat de artikelen vaak te kort zijn om meerdere links in om te nemen en de linkwaarde wordt gedeeld over het aantal links.

Het aantal woorden belangrijk

Ook zeker niet onbelangrijk is dat je artikel minimaal 250 woorden moet tellen om toegelaten te worden. Probeer je artikel altijd minimaal 300 woorden te laten tellen. Meer woorden betekend
meer raakvlakken met Google’s zoekopdrachten waardoor je sneller opduikt in de zoekresultaten. Een artikel schrijven doe je dus met name voor jezelf. Mensen schrijven vaak een kort artikel om
minimum-aantal-woordenzodoende een backlink kwijt te kunnen maar vergeet niet dat je artikel ook gevonden gaat worden door Googelaars. Zorg daarom dat je artikel een goed artikel is en schrijf geen onzin. Het uiteindelijke doel is dat je meer bezoekers krijgt op je website en elk artikel die je op internet post is een stukje reclame voor je site. Doe daarom je best.

Jouw artikel is jouw reclame

jou-reclameArtikel met kwaliteit zullen beter opgenomen worden door Google. Google kijkt namelijk hoe lang je een pagina aan het bekijken bent. Als bezoekers jouw artikel vinden en die na 3 seconde weer weg klikken dan betekend dat voor Google dat het artikel van slechte kwaliteit is en zal het daarom zakken in de resultaten. Kun je met jouw artikel bezoekers boeien waardoor de leestijd omhoog gaat, dan stijgt je artikel ook met als gevolg dat je meer bezoekers krijgt en je artikel ook gedeeld gaat worden onder andere mensen. Het kan zelfs een sneeuwbal-effect oproepen.

Gebruiksvriendelijkheid van Linkbot

gebruiksvriendelijkWe hebben op Linkbot de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd zodat je makkelijk en snel een account kunt aanmaken en zelf je artikel kunt schrijven. De editor waar je het artikel schrijft is voorzien van veel opmaak-opties zodat je het artikel geheel naar smaak kunt aankleden. Ook afbeeldingen zijn mogelijk. Bij ons zijn er 3 afbeeldingen toegestaan. We vragen je wel om de afbeeldingen niet te groot te maken om de laadsnelheid optimaal te houden. Hier heb je zelf ook belang bij omdat een snel artikel ook sneller in de zoekresultaten stijgt en je artikel ook daardoor meer waarde krijgt. Ook op SEO gebied zijn er een aantal features ingebouwd. Zo kun je de omschrijving welke in de zoekresultaten van Google worden getoond worden aangepast. Een groene stip betekend dat je het goed hebt gedaan. De SEO tool geeft je ook advies als je de juiste tab selecteert.

Snelheid van goedkeuren

laadsnelsnelheidWij proberen de artikelen altijd binnen 12 uur goed te keuren, ook in het weekend. Dit is een doel en geen belofte. Ook wij moeten slapen en willen genieten van ons weekend. Zorg ervoor dat je geposte artikelen voldoen aan onze regels en maakt het ons daarmee een stuk makkelijker. Ben je een schrijver die met grote regelmaat schrijft en altijd voldoet aan de regels dan kunnen we je ook exclusieve rechten geven zodat je artikel meteen online staat.

Tips die wij nog mee kunnen geven

  • Schrijf je artikelen voor de bezoeker en niet voor ome Google
  • Voeg altijd een afbeelding toe omdat de zoekmachine ook een zoekfunctie heeft voor afbeeldingen. Ook op die manier kun je gevonden worden. Probeer ook je afbeeldingen zo uniek mogelijk te houden. Kun je overweg met Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma, pas de afbeelding dan aan zodat hij wel uniek wordt. Onderscheid je van de rest!
  • Probeer je artikel koppen te geven (KOP2). Zodoende leest het een stuk prettiger en weet ook Google wat de bedoeling is. Gebruik in de koppen de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.
  • Geef de link die je plaatst een goede naam mee. Wil je wel bezoekers maar geen linkwaarde van de site? Gebruik dan een nofollow tag. Achter de href code plaats je rel=”nofollow”.

Succes met schrijven en bedankt voor het gebruiken van de Linkbot artikelsite.

 

 

Verstuur reactie