×

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE

Apple lanceerde onlangs de nieuwe iPhone SE. Dit is zoals ze zelf zeggen ‘de krachtigste 4-inch telefoon ooit’. Ze namen hiervoor een geliefd design. De buitenkant van de nieuwe iPhone lijkt namelijk sprekend op de oude iPhone 5s. De binnenkant is weer te vergelijken met de iPhone 6s. De telefoons hebben namelijk allebei dezelfde A9-chip. En met de 12-MP camera maak je de mooiste foto’s. Ook kan je erg scherp filmen met de 4K-videocamera. Het is een kleine iPhone die groots presteert. De iPhone SE is verkrijgbaar in 4 kleuren; spacegrijs, zilver, goud en rose goud.

Brodit telefoonhouder

Camera

Met de nieuwe camera kan je dus hele scherpe en gedetailleerde foto’s maken. Ook zit er een Retina-display op de iPhone SE. Dit zorgt ervoor dat je je foto’s erg scherp terug kan kijken. Ook is dit de flits voor de FaceTime HD-camera. Het Retina scherm werkt met een speciale chip die een flits produceert die drie keer zo helder is als een normaal scherm. Dit scherm zorgt er ook voor dat je in het donker ook mooie en heldere selfies kan maken. Het zorgt er namelijk voor dat de kleuren worden afgestemd op het omgevingslicht.

En als je foto’s hebt gemaakt komen deze natuurlijk in je galerij. De iCloud-fotobibliotheek zorgt ervoor dat deze bewaard blijven. Als je foto’s in de iCloud staan kan je de foto’s bekijken op elk Apple apparaat. Dus geniet van je foto’s op alle apparaten binnenshuis.

Ontgrendelen en WiFi

Op de iPhone SE kun je je iPhone ontgrendelen met Touch ID. Dit is een makkelijke en veilige manier van je iPhone ontgrendelen. Niemand heeft dezelfde vingerprint als jou. Maar als de Touch ID even niet werkt, heb je altijd nog het gewonde codewachtwoord.

Wifi en internetten gaat sneller op de iPhone SE, dit komt door de 4G LTE. 4G TLE (long term evolution) is de 4e generatie van internet op de mobiele telefoon. Dit netwerk is wel tot 10 keer sneller en stabieler dan het huidige mobiele internet. Daarnaast kun je de iPhone ook verbinden met je Apple Watch.

Prijzen

Van de iPhone SE heb je verschillende modellen hebben met verschillende opslag. De iPhone SE 16 GB is verkrijgbaar vanaf €446,- en de 64 GB vanaf €552,-. En als je dan de nieuwe iPhone hebt aangeschaft wil je deze natuurlijk overal kunnen gebruiken, dus ook in je auto. Hier is de Brodit telefoonhouder voor gemaakt. Met deze telefoonhouder kunt u gemakkelijk de navigatie zien, maar natuurlijk ook de inkomende berichten en e-mails. Ook blijft de iPhone op de plek, en belandt hij niet in een zijvakje van uw auto. De prijzen beginnen vanaf €29,95.

Rate this post

Verstuur reactie