×

Kies voor een pack voor internet, gsm en tv bij één provider

Kies voor een pack voor internet, gsm en tv bij één provider

Een wereld zonder internet of gsm, dat kunnen we ons niet meer voorstellen! En dat hoeft ook niet, want je kunt nu ongestoord overal, altijd, en simultaan met de andere leden van dezelfde familie genieten van alle mogelijkheden die een uitgebreid abonnement je bieden.

Internetten kan tegenwoordig van overal

Mobiel bellen kan tegenwoordig overal in België, maar ook mobiel internetten, want bijna alle gsm’s zijn vandaag de dag uitgerust met deze mogelijkheid, net als bijna alle abonnementen. Internetbereik is er ondertussen ook al overal in ons landje, zodat je met een pc, i-pad of gsm via hotspots of 4G connectie kunt maken, van waar je ook bent. Dat betekent dat je overal, op ieder moment van de dag ongestoord je mails kunt lezen, iets kunt opzoeken op google, het nieuws kunt volgen, op Facebook dingen kunt posten enz.

Abonnementen volledig op maatWelke formule internet kiezen

De vraag is eerder, welk abonnement past het beste bij jou ? Ondertussen kun je een abonnement volledig afstemmen op je behoeften. Gebruik je internet zeer intensief thuis, maar nooit op verplaatsing ? Ben je daarentegen juist een grote internetter op je gsm ? Stuur jij enkel sms’jes of heb je veel belkrediet nodig ? Wil je je lievelingsprogramma op tv niet missen bij vrienden, en het bekijken op je tablet ? Wil je een abonnement voor jou alleen, of voor verschillende leden van de familie ? Heeft ieder lid van de familie andere behoeften ? Er is tegenwoordig voor ieder wat wils, en je kunt dus je abonnement zo samenstellen, dat je echt krijgt wat je veel gebruikt. Veranderen plots je gewoonten? Ook een abonnement aanpassen is simpel en zonder kosten !

Een pack voor internet, tv, gsm of telefoon is het voordeligst

Is het interessant om te gaan shoppen voor een apart gsm-abonnement, internetabonnement en tv-abonnement bij verschillende providers ? Wij hebben de test gedaan, en wanneer je alle abonnementen apart neemt, ben je toch veel duurder uit dan wanneer alles wordt ondergebracht bij één enkele provider! Want inderdaad, door een pack samen te stellen van bijvoorbeeld internet, gsm en tv, geniet je van extra voordelen waardoor je uiteindelijk meerdere euro’s goedkoper uit bent. Ander voordeel is dat je slechts één factuur per maand krijgt voor zowel internet, tv en gsm, en dat je geniet van een zeer goede technische service ingeval je toch problemen zou ondervinden.

Veranderen van provider is gemakkelijker dan ooit

Hoe kun je nu alles onderbrengen bij één enkele provider ? Ook dat is heel eenvoudig. Heb je nu je internet, je mobiel abonnement net als je tv bij een verschillende provider ? Een provider kan het nodige doen om de lopende abonnementen op te zeggen in jouw naam, zelfs met behoud van je oude gsm-nummer. Je hoeft zelf dus niets te doen! Voor nieuwe klanten is de installatie van internet meestal ook gratis, dus het kost allemaal maar heel weinig moeite, terwijl je er veel financieel profijt uit kunt halen.

Neem een nieuwe gsm bij uw mobiel abonnement

Heb je toevallig ook een nieuwe gsm nodig? Ook daar kan voor worden gezorgd! Bij de meeste providers kun je tegenwoordig voor een lage meerprijs een gsm-abonnement afsluiten met daarbij een nieuwe i-phone of andere interessante smartphone ! Meestal zit je dan wel voor 1 of 2 jaar vast aan dat abonnement, maar niettemin is het financieel een heel interessante keuze.

Onze conclusie : kies voor één enkele provider voor internet, tv en gsm en/of telefoon!

Door een pack te nemen met internet, tv en mobiel en/of vast bellen, ben je altijd en overal bereikbaar ! Je bespaart uiteindelijk meerdere euro’s per maand (afhankelijk van het type abonnement), en je hebt tal van andere voordelen zoals minder paperassen, een goede technische ondersteuning en opvolging.

Rate this post

Verstuur reactie