×

Een culinair dagje in Rotterdam

Een culinair dagje in Rotterdam

Een dagje naar Rotterdam is een erg leuke keuze. Je kunt namelijk gezellig winkelen, Rotterdam verkennen of lekker eten en drinken. Er zijn verschillende plaatsen waar je kunt winkelen, zoals Rotterdam Alexandrium, het centrum of Rotterdam Zuidplein. Hier kun je zowel overdekt als buiten winkelen, het is dus geschikt voor elk weertype. Als je Rotterdam zelf wil verkennen, kun je ook kiezen voor een stadstour op de fiets of te voet. Een boottocht kan echter ook heel leuk zijn, zo zie je Rotterdam eens van een andere kant. Op culinair gebied is er ook genoeg te beleven in Rotterdam. Je kunt bijvoorbeeld naar de Markthal, dit is een erg leuke ervaring. Parkeren in Rotterdam kun je comfortabel doen bij Q-Park.

Markthal

De eerste overdekte marktvloer in Nederland is een feit met de Markthal. De Markthal is een heel indrukwekkend gebouw, niet alleen van buiten maar ook van binnen. De hele binnenkant van de Markthal is namelijk bedrukt met een kunstwerk. In de Markthal zijn veel winkels met eten, drinken en horeca te vinden. Bloemen, brood, delicatessen, groente, fruit, horeca, vis, vlees en zuivel, het is er allemaal. De Markthal is dus een perfecte plek om naartoe te gaan tijdens een culinair dagje Rotterdam.

Culinair Rotterdam

Er zijn nog veel meer leuke gelegenheden in Rotterdam waar je terecht kunt tijdens een cultureel dagje Rotterdam. Een kopje koffie, een lunch of uitgebreid dineren, het kan allemaal. Het is ook een leuk idee om bijvoorbeeld te gaan picknicken in Rotterdam. Bij Picknick in Rotterdam kun je lekkere, en origineel belegde broodjes kopen. Ook kun je hier terecht voor een pakket wat je mee kan nemen voor een picknick. Verder zijn er leuke tentjes in Rotterdam waar je terecht kunt voor een kopje thee of koffie met een heerlijk gebakje, muffin, koekje of cupcake. Bijvoorbeeld bij Urban Bakery worden er alleen verse ingrediënten gebruikt en geen conserveermiddelen en kleurstoffen. Zo kun je ook nog eens met een verantwoord gevoel genieten. Bij Fenix Food Factory Rotterdam kun je ook aardig wat tijd doorbrengen als je van eten houdt. Je kunt hier boodschappen doen, maar ook leren over hoe producten gemaakt worden en ambachtelijke smaken ervaren. In Rotterdam kun je dus een heel leuk cultureel dagje beleven. Parkeren in Rotterdam is geen probleem bij Q-Park. De parkeergarages van Q-Park zijn modern en comfortabel ingericht. Ook liggen ze op centrale plaatsen, waardoor je bestemming bijna altijd in de buurt is. Veel plezier tijdens jouw culturele dagje Rotterdam!

rotterdam-680760_640

Rate this post

Verstuur reactie