×

Een gezellige lunch organiseren

Een gezellige lunch organiseren

Een lunch is een hele leuke bezigheid om bijvoorbeeld te organiseren voor vriendinnen. Lekker kletsen en ondertussen wat eten is iets wat de meeste vrouwen maar al te graag doen. Als je dus een lunch organiseert voor je vriendinnen, kun je hier iets heel gezelligs van maken. Zowel de aankleding van de eetkamer als de lunch zelf zijn belangrijk wat betreft de sfeer die je neerzet. Jij weet waarschijnlijk als de beste wat je vriendinnen leuk en lekker vinden. Als je hier rekening mee houdt, wordt het in ieder geval een geslaagde middag.

Aankleding van de eetkamer

Een gezellige lunch begint al bij de aankleding van de eetkamer. Als er een leuke sfeer heerst in de eetkamer, is het begin voor gezelligheid al gemaakt. In eerste instantie is het belangrijk om comfortabel te zitten. Zorg dus voor voldoende ruimte aan de eettafel en voor comfortabele eetkamerstoelen. Als iedereen lekker ontspannen zit op de eetkamerstoelen, is de sfeer al snel gezellig. Verder kun je de eetkamer leuk aankleden met bloemetjes, kaarsjes en andere versiering. In de zomer kun je bij lekker weer ook buiten in de tuin een lunch organiseren. Gezellig aan de tuintafel met zijn allen genieten van een hapje en een drankje en natuurlijk een hoop gepraat en gelach. Deze ingrediënten zorgen gegarandeerd voor een geslaagde lunch.

De lunch

Als je eetkamer gezellig is aangekleed, ontbreekt het eten natuurlijk nog. Voor de lunch kun je kiezen voor verschillende kleine hapjes, dit is veel gezelliger dan bijvoorbeeld een paar grote broden. Kleine croissantjes, broodjes, kuipjes boter en jam maken van de lunch een gezellig geheel. Jij weet als de beste wat je vriendinnen lekker vinden, zorg er dus voor dat je dit in huis hebt. Hetzelfde geldt voor het drinken. Het kan bijvoorbeeld ook heel leuk zijn om verse sapjes op tafel te zetten. Er zijn genoeg leuke recepten om zelf sapjes te maken. Sla dus lekker vers fruit in en ga aan de slag. Je vriendinnen zullen dit zeker kunnen waarderen.

salad-775949_640 (1)

Rate this post

Verstuur reactie