×

Beeldzorg

Beeldzorg

Beeld zorg is een vorm van hulp op afstand, aangeboden door ZuidZorg. Het is het in contact komen op afgesproken om noodzakelijk tijdstippen contact hebben met gediplomeerd personeel door middel van een beeldscherm dat gewoon thuis in de huiskamer staat. Er is de mogelijkheid om 24 uur per dag in contact te komen met zorgverleners. Door gebruik te maken van een beeldscherm, maakt het een stuk persoonlijker. De hulpverleners creëren vertrouwen doordat er regelmatig contact is. Hierdoor groeit het vertrouwen en laten patiënten meer van zichzelf zien. Door goed in contact te zijn kan er optimale zorg geboden worden door middel van beeldzorg.

Contact op afspraak of in nood

De patiënten worden opgeroepen een de hand van de zorgvraag. Dat kan variëren van een paar keer in de week tot een paar keer per dag. Ook zijn er verschillende tijdsmogelijkheden verspreid over de dag. Dit wordt in overleg met de patiënt besproken.

Er kan altijd beroep gedaan worden door middel van beeldzorg. Wanneer er nood is, wanneer de patiënt zich niet goed voelt. Bij beeldzorg zijn hulpverleners 7 dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar voor de patiënten.

Beeldzorg voor wie?

Beeldzorg is allereerst bedoeld voor patiënten die deze zorg lichamelijk of geestelijk nodig hebben. Ook is beeldzorg een optie voor mensen die je helpen ondersteunen, zoals familie, de huisarts etc.

Ook voor mensen die graag thuis willen blijven wonen, maar twijfelen of ze het nog kunnen. Er kan ten alle tijden gebruik gemaakt worden van de beeldzorg. Zo kan er bij onzekerheden gelijk terugvallen op professionele zorg.

Rate this post

Verstuur reactie