×

Een groene smoothie met vitamine A

Een groene smoothie met vitamine A

groentensmoothieEr zijn veel verschillende vitamine die ieder zo weer een eigen functie hebben. Het is belangrijk om deze vitamines allemaal voldoende binnen te krijgen. Een lekkere manier om diverse vitamines binnen te krijgen is de groene smoothie. Er zijn verschillende recepten te vinden die je thuis zeer eenvoudig kunt bereiden.

Vitamine A
Vitamine A is een van de belangrijke vitamine die mensen binnen moeten krijgen. Voornamelijk zwangere vrouwen moeten op de hoogte zijn van het feit dat vitamine A voor hen heel belangrijk is. Zo is uit onderzoek gebleken dat vitamine A erg belangrijk is voor de embryo. Met behulp van deze vitamine kan het kind beter ontwikkelde lymfeklieren krijgen. Dit heeft in de toekomst als effect dat het kind een beter afweersysteem heeft.

Vitamine A in de groene smoothie
Het kan erg handig zijn om vitamine A in de smoothie te verwerken, zeker voor zwangere vrouwen. Maar in welke producten bevinden zich nou eigenlijk vitamine A? Je kunt daarbij denken aan producten zoals andijvie, spinazie, wortelen, venkel, sla en selderij. Op www.groenesmoothie.eu zijn verschillende recepten te vinden voor een lekkere groene smoothie waar deze producten, en vitamine A dus, in zijn verwerkt.

Andere vitamine in de groene smoothie
Ook andere vitamine zijn natuurlijk erg belangrijk om binnen te krijgen. De recepten voor de groene smoothie zitten vaak vol met verschillende vitamine. Om de smaak van de smoothie iets aantrekkelijker te maken worden er diverse fruit soorten in de groene en gezonde smoothie verwerkt.

Rate this post

Verstuur reactie