×

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken

Je bent in verwachting en dat is natuurlijk erg bijzonder. Samen met je partner verwacht je een kindje. Dat kleine wezentje wat nu in je buik aan het groeien is. Het is logisch dat je als moeder af en toe even een kleine paniekaanval krijgt en niet weet hoe jij de verantwoordelijkheid moet nemen voor zo’n klein mensje. Geloof ons, het komt allemaal goed! Probeer van je zwangerschap te genieten en houd je bezig met de voorbereidingen. Samen met je partner is het heerlijk om te speculeren over namen en of het een jongetje of een meisje wordt. Grote kans dat de babywinkels niet meer veilig zijn voor jouw koopdrang. Alles is ook zo schattig en lief. Voor dat je kindje geboren is, heeft hij of zij al een garderobe waar we u tegen zeggen. Ook het ontwerpen van het geboortekaartje is iets wat bij de voorbereidingen hoort. Middels dit kaartje laat jij aan al je vrienden en familie weten dat jullie prachtkindje geboren is. Het ontwerp van het geboortekaartje is persoonlijk en er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Op het geboortekaartje zet je over het algemeen de nam van je kindje, de geboortedatum, jullie namen en jullie adres. Je vult het eventueel aan met het gewicht, tijdstip en de lengte en een begeleidende tekst. Op dit kaartje staat ook vaak vermeld dat je even moet bellen als je langs wilt komen en naar welk nummer ze kunnen bellen. Ook hier verschilt iedereen weer in en jullie moeten vooral doen wat goed voelt.

 

Het ontwerp

Geboortekaartjes ontwerpen is iets wat erg leuk is om te doen. Het is alleen de vraag of je twee geboortekaartjes laat ontwerpen of één. Dit hangt ervan af of jullie het geslacht willen weten. Veel mensen vinden het mede door dit soort kwesties makkelijk om te weten of het een jongetje of een meisje wordt. Veel stellen kunnen dan ook niet wachten tot de twintig weken echo en laten tussen de dertiende en zestiende week een pretecho maken bij Pretecho&Zobaby-220336_640. Deze vroegtijdige echo geeft jou zekerheid of het een jongetje of een meisje wordt. Zodra je weet of het een jongetje of een meisje wordt, kun je hier het geboortekaartje op aanpassen. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden voor het ontwerp. Je kunt een grappig kaartje maken of juist lief, strak, stoer of schattig. Verder heb je oneindige keuzes in het papier, de vorm en in de kleuren. Zet je er een foto op van jullie of gebruiken jullie een fantasiefiguurtje. Zet je er veel tekst op of houd je het kort en bondig. Samen met de ontwerper behandelen jullie stap voor stap jullie wensen en daar komt uiteindelijk een resultaat uit dat precies bij jullie past.

 

Maak het speciaal

Zijn jullie trots op het geboortekaartje? Doe er dan nog wat extra’s mee. Laat je kaartje bijvoorbeeld drukken op canvas. Je kunt het ook na laten schilderen op servies of meubeltjes voor je kindje. Je kunt verder het geboortekaartje laten borduren op kleertjes of als een muurschildering in de kinderkamer laten schilderen. Je kunt het tevens op een tegel afdrukken of je maakt er een schilderij van. Er zijn tal van mogelijkheden om nog een extra twist aan je geboortekaartje te maken. Neem dus de tijd voor het ontwerpen en wie weet wat jij allemaal kunt doen met het geboortekaartje.

Rate this post

Verstuur reactie