×

Een dagje naar Eindhoven met zijn tweetjes

Een dagje naar Eindhoven met zijn tweetjes

Even ertussenuit gaan met je partner kan erg leuk zijn. Veel mensen hebben een druk leven en kunnen best wat ontspanning gebruiken. Een dagje naar Eindhoven is dan een goede keus. Er is van alles te zien, doen en beleven. Parkeren Eindhoven is ook geen probleem, je kunt je auto namelijk veilig kwijt bij Q-Park. Kies dus voor een leuk uitje en ga een dagje naar Eindhoven!

Ijssportcentrum Eindhoven

In het ijssportcentrum van Eindhoven kun je een sportieve middag beleven. Lekker samen schaatsen is heel leuk. Er zijn drie verschillende banen: de ijshockeybaan, de trainingsbaan en de 400-meterbaan. Van plan om je uitje hier te plannen? Let wel op het moment dat je gaat. De banen zijn namelijk niet elk moment vrij beschikbaar. Op woensdagmiddag zijn er bijvoorbeeld schaatsactiviteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Nog een tip: iedere vrijdagavond is hier de grootste disco-on-ice van Nederland. Zo geef je je uitje nog net wat extra’s.

Outdoor Eindhoven

Zijn jullie een stoer en sportief koppel? Dan kunnen jullie zeker en vast terecht bij Outdoor Eindhoven Hier kun je paintballen, lasergamen, deelnemen aan steptochten, een GPS tocht doen, boerenvoetgolfen en nog veel meer. Ga dus de strijd aan en plan je dagje uit bij Outdoor Eindhoven. Er is voor ieder wat wils. De activiteiten zijn ook nog eens naar wens aanpasbaar. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan catering na je activiteit? Dan is dit geen probleem! Een lekker hapje en drankje nuttigen om de overwinning te vieren maakt het uitje namelijk helemaal af.

Muziekcentrum Frits Philips

Voor de echte muziekliefhebbers mag een bezoek aan Muziekcentrum Frits Philips niet ontbreken. Dit is namelijk een van de mooiste concertzalen van Europa. Met twee concertzalen en een gezellig grand café/restaurant kun je hier een heerlijke avond beleven. Dit grand café wordt namelijk elke maandagavond omgetoverd tot het derde podium. Hierop spelen internationaal bekende singer-songwriters. Neem dus plaats voor een prachtig stukje klassieke, pop- of wereldmuziek en geniet van een leuke avond.

Kroegentocht

Zijn jullie altijd wel in voor een lekker drankje? Ga dan gezellig samen op kroegentocht. Voor de echte liefhebbers is dit erg leuk. Lekker struinen langs de kroegen en genieten van elkaars gezelschap. Dat is wat deze activiteit je brengt.

Brouwerij Het Vaghevuur

Voor de liefhebbers van een biertje is Brouwerij Het Vaghevuur perfect. Hier kun je namelijk je eigen bier brouwen. Dit gebeurt in een prachtige middeleeuwse omgeving. De brouwer leert je hoe je heerlijk bier brouwt. Natuurlijk is er een uitgebreide proeverij met hapjes. Ook een bezoekje aan brouwerij De Hemel en het Biermuseum ontbreekt niet tijdens dit uitje.

DAF Museum Tour

Zijn jullie echte fans van de oer-Hollandse DAF? Ga dan mee met de DAF Tour naar het DAF Museum. Je vertrekt samen in een DAF33 en rijdt aan de hand van een routebeschrijving naar het DAF Museum in Eindhoven. Zo word je meegenomen op een ontdekkingsreis door het Brabantse landschap. In het DAF Museum volgt een interessant rondleiding en een lekker kopje thee met gebak. Voor de echte fans is dit het perfecte uitje!

Solex Culinair

De Solex rit is een erg leuk uitje in Eindhoven. Je maakt namelijk een nostalgische rit op de 45 jaar oude Solex. Hierbij kom je langs prachtige natuur, en verschillende restaurants. In deze restaurants krijg je elk één gang opgediend. De rit start met een kopje thee en vlaai waarna de tocht van start gaat. Heide, bossen, natuurgebied en leuke dorpjes, dat kom je tegen tijdens de rit. Na het 3 gangen diner in de verschillende restaurants eindig je weer bij het startpunt.

Er is dus genoeg te beleven in Eindhoven. Parkeren Eindhoven is gemakkelijk, er zijn leuke restaurantjes en er is veel te doen. We wensen je veel plezier tijdens jouw dagje Eindhoven!

group-609640_640

Rate this post

Verstuur reactie