×

Ideaal voor kinderen, een space scooter junior

Ideaal voor kinderen, een space scooter junior

De space scooter junior is gemaakt voor de jongste onder ons, deze space scooter heeft net dezelfde eigenschappen als het grotere model de space scooter x580, maar dan alles in kleiner formaat. Zo is iedereen tevreden en hoeft echt niemand meer aan de kant te blijven staan. Voor de meisje hebben we de space scooter junior roze en deze heeft roze wielen, voor de jongens hebben we de space scooter junior blauw en deze heeft groene wielen.

De aangeraden leeftijd voor de space scooter junior is vanaf 4 jaar tot en met 40 killogram. Dit komt omdat de onderdelen zwaarder gewicht gewoonweg niet aankunnen, dit wil niet zeggen dat de space scooter junior van slechte kwaliteit is maar de space scooter junior is hier simpelweg niet voor gemaakt. indien je toch zwaarder weegt raden we je aan de space scooter x518 aan te schaffen. Als je toch de space scooter junior gaat gebruiken dan is dit op eigen risico en heb je geen recht op je garantie bij beschadiging.

Als je beschadiging hebt is dit niet onmiddellijk een ramp en wilt het niet zeggen dat je jezelf onmiddellijk een nieuwe space scooter moet aanschaffen, want ook voor de space scooter junior bestaan en hebben wij de nodige onderdelen in onze stockage. Uit ervaring kunnen we jou aanraden om alvast reserve wielen te voorzien, alhoewel de space scooter enkel uit duurzaam materiaal is gemaakt slijten de wielen na een tijdje. Dit komt omdat in België goede fietspaden en wegen.Voor het vervangen van onderdelen hoef je geen expert of fietsenmaker te zijn, het is allemaal zeer makkelijk zelf te vervangen. En indien je er toch problemen met zou hebben dan kan je altijd contact opnemen met het Expertsports Team.

Kinderen tussen 4 en 8 jaar hebben nog niet voldoende evenwicht en vallen al weleens. Om de verwondingen te beperken raden wij ten zeerste een helm, knie, elle boog en pols bescherming aan.

Rate this post

Verstuur reactie