×

Kijk naar je favoriete tv-programma van waar je maar bent met TV Overal

Kijk naar je favoriete tv-programma van waar je maar bent met TV Overal

Met vakantie gaan, betekent niet dat je je favoriete tv-programma’s moet missen, in tegendeel. Ook op vakantie in het buitenland kun je lekker genieten van jouw favoriete programma, op je Smartphone, Tablet of PC, en wel dankzij TV Overal van Proximus.

Voorwaarde voor het activeren van TV Overal

De enige voorwaarde is natuurlijk al Proximus-klant te zijn. Ben je Proximus klant met het betaalplan Minimus, Familus of Tuttimus, dan hoef je niets te doen. Je geniet automatisch van de app TV Overal. Heb je een ander tariefplan bij Proximus, dan kun je deze app ook activeren voor slechts 4,95 euro per maand. Dat is zeker de moeite waard om overal tv te kunnen kijken!

TV Overal zonder limieten

Want overal is overal. Het enige dat je nodig hebt is internet. Vast internet bijvoorbeeld in het hotel of vakantiepark waar je verblijft, maar ook internet via een wifi-hotspot of gewoon via het 3 of 4G-netwerk! Dat betekent dat je vanuit je lekkere zetel in het zuiden van Rome gewoon naar de eerstvolgende aflevering van Familie of Thuis kunt kijken, of snel even het Nederlandstalige nieuws kunt meepakken.

Klant worden bij Proximus kan zo

Ben je nog niet klant bij Proximus? Dan is dit misschien het moment om klant te worden! Je geniet dan direct van alle voordelen waar klanten ook van genieten. Klant worden kan je per dienst, dus enkel gsm, enkel vaste telefoon, enkel internet of enkel tv, maar het interessantste is natuurlijk om direct voor een pack te kiezen.

De verschillende packs bij Proximus

De packs bij Proximus heten momenteel dus Tuttimus, Minimus en Familus.

  • De Tuttimus is de all-in naar je goesting. Dat betekent gsm + tv + vaste telefoon + internet.
  • Minimus staat voor net wat je nodig hebt voor thuis en onderweg, namelijk gsm + internet + tv.
  • En Familus is alles voor thuis, namelijk vaste telefoon + internet + tv. Al deze packs bestaan in verschillende grootten, volgens jouw specifieke verbruik.

De voordelen van Proximus-klanten?

Internet is altijd onbeperkt thuis en naar keuze voor op verplaatsing. Daarnaast heb je altijd recht op 1 favoriete app die je dan onbeperkt kunt gebruiken op je gsm, waar je ook bent, en proximus tv is inclusief 1 tv-bundel naar keus, 1 gratis blockbuster per maand en dus tv overal. Vaste telefoon is in principe onbeperkt ’s avonds en in het weekend, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast heeft Proximus absoluut het beste bereik in ons land, partnerships met de beste providers in het buitenland, een hele goede technische hulpdienst in geval van nood en biedt het regelmatig leuke extra’s zoals interessante allernieuwste modellen I-phones en androïds aan heel weinig geld, tv-toestellen, leuke kortingen, noem maar op!

Door dan nog te kiezen voor Proximus via een kleinere officiële verdeler, heb je nog een extra persoonlijke service ook !

Rate this post

Verstuur reactie