×

Deze spectaculaire uitjes wil je niet missen!

Deze spectaculaire uitjes wil je niet missen!

Uitjes worden volop aangeboden en de keuze in mogelijkheden is enorm. Zo is er voor ieder wat wils en kun je online altijd een uitje vinden die je bij jouw wensen past. Of je nou een vrijgezellenfeest viert, een bedrijfsuitje met collega’s of een familiedag hebt. In dit artikel worden een paar spectaculaire uitjes uitgelicht op het gebied van autorijden, die in elke gelegenheid passen en die je eigenlijk niet wilt missen.

Neem een cursus driften

Of je dit nou met vrienden (of vriendinnen) doet of met je collega’s, een cursus driften is voor iedereen een gave ervaring. Vaak kun je kiezen uit een aantal verschillende pakketten. Dit is afhankelijk van wat jullie willen. In één uur leer je minder dan in drie uur, maar dat kost wel wat meer. Bespreek van tevoren wat het maximale budget is dat iedereen uit de groep er aan wil besteden. Bekijk met het budget in gedachten de mogelijkheden voor de tijdsduur van de driftcursus. Dat het een spectaculaire en onvergetelijk uitje zal worden spreekt voor zich.

Kies voor een slipcursus

Iets anders dan de cursus driften is een slipcursus. In een slipcursus leer je hoe je om moet gaan met obstakels op de weg, heftige regen, aquaplaning of bijvoorbeeld als er sneeuw op de weg ligt. Het doel is om je rijvaardigheid te verbeteren en op onverwachte situaties voorbereid te zijn. Bij een slipcursus kun je ook vaak kiezen uit verschillende pakketten. Ook hiervoor geldt het dat naarmate je meer uur ter beschikking hebt voor de cursus, je steeds meer leert. Je begint bij de basis en breidt dit steeds verder uit, naarmate je een langer durende slipcursus volgt. De tijd is dus afhankelijk van hetgeen jullie groep tijdens dit uitje kan leren.

Ga quad rijden

Cross door de blubber, voer behendigheidsproeven uit en rijd off road. Quad rijden hoort ook zeker thuis in het rijtje van spectaculaire uitjes. Als je hiervoor kiest is een dag vol avontuur verzekerd. Ook dit uitje biedt vaak mogelijkheden in verschillende pakketten. Zo is er voor ieder budget een passend uitje bij. Tip: maak na afloop een groepsfoto of laat deze maken op locatie. Hiermee leg je een leuk en onvergetelijk uitje gelijk als aandenken vast.

Genoeg andere mogelijkheden

Denk eraan dat je voor bovenstaande uitjes wel een rijbewijs nodig hebt. Heb je deze niet of wil je liever een minder spectaculair uitje, omdat je bijvoorbeeld met familie of kinderen bent? Dan zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden die erg leuk en gezellig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Wie is de mol uitje of een expeditie robinson uitje. Samen bezig zijn in een groep en een tv-spel na spelen in het echt is natuurlijk ook een enorm onvergetelijke ervaring. Zo iets maak je niet iedere dag mee.

Rate this post

Verstuur reactie