×

Verkleden met kerst

Verkleden met kerst

Verkleden met kerst - VerkleedkledingVerkleden met kerst: feestelijke kerstkostuums

De periode voorafgaand aan kerst is de tijd waarin al veel mensen bezig zijn met dit feest. De dag na Sinterklaas wordt de kerstversiering van zolder gehaald en winkels laten ons met hun prachtig versierde etalages al wat van de sfeer van kerst proeven. De tijd is tevens aangebroken dat mensen het internet afstruinen op zoek naar de leukste kerstcadeautjes en feestelijke outfits.

Wij van Party Pakjes zitten ook zeker niet stil en hebben de kerstsmaak al goed te pakken. Steeds meer mensen schaffen leuke, mooie en grappige kerstartikelen aan. Dit jaar zien wij de kerstomzet flink groeien. Verkleden met kerst wordt steeds populairder. De kerstkostuums en accessoires vliegen bij ons als warme broodjes over de toonbank. We hebben voor jullie een paar items eruit gelicht waarvan wij denken dat ze helemaal hot en happening zijn dit jaar.

Strak in het (kerst)pak

Dat vrouwen dol zijn op mannen in pakken hoeven wij jullie niet te vertellen. Steek de mannen in een mooi pak met het Santa Cool Kostuum. Een leuk cadeau voor je geliefde, zodat hij er tijdens het kerstgala waanzinnig uitziet. Dit complete pak bestaat uit een rode broek, rode jas met blouse en stropdas aan de voorkant en een leuke kerstmuts.

Kerststal

Als wij aan kerst denken dan denken we aan de kerststal. Niet aan de kerststal onder de kerstboom. Nee, wij doelen op de levende kerststallen met onder andere Josef, Maria, Jezus en de dieren. Misschien heb je ze al gezien dit jaar. De een nog mooier dan de ander. Bij Party Pakjes hebben wij voor zowel kinderen als volwassenen verschillende kostuums die perfect passen in een kerststal, zoals de ster, de ezel en de drie koningen. Natuurlijk erg leuk om met het hele gezin en je vrienden verkleed te gaan.Verkleden met kerst - verkleedkleding

Kerstman en kerstvrouw pakken

Het kerstfeest is natuurlijk niet compleet zonder kerstman. We zien regelmatig bestellingen binnenkomen met kerstmanpakken. Niet heel spectaculair zal je misschien denken. Nou, het leuke is dat wij kerstman pakken voor kinderen en volwassenen verkopen, waardoor er straks heel wat gezinnen geheel gehuld zijn in de kerstman outfits. En dat vinden wij erg leuk om te zien!

Nieuwsgierig geworden en wil jij je met kerst ook verkleden? Kijk voor onze gehele kerst collectie op onze website: www.partypakjes.nl

Verkleden met kerst - Verkleedkleding

Rate this post

Verstuur reactie