×

Welke zaal van AFAS Live past bij uw zakelijke evenement?

Welke zaal van AFAS Live past bij uw zakelijke evenement?

Soms is het lastig om een geschikte zaal te vinden voor een evenement. Vooral zakelijke evenementen vergen een hoop organisatie. Vaak gaat het om grote groepen mensen en daarvoor moet veel geregeld worden. Ook moet u als organisator rekening houden met veel punten en bent u vaak degene die keuzes moet maken. Heeft u de taak op u gekregen om een zakelijk evenement te organiseren? Laat u dan niet afschrikken. Met de tips in dit artikel wordt het organiseren van zo’n event bij AFAS Live hopelijk een stukje leuker.

Keuze in zalen

Er zijn bij AFAS Live verschillende zalen die u kunt boeken voor een zakelijk evenement. Omdat er zoveel keuzes zijn, worden een paar zalen hieronder even kort toegelicht:

  • De Black Box: ook wel de grote zaal van AFAS Live. Deze zaal wordt onder andere gebruikt als locatie voor congressen, productpresentaties aan grote groepen, jaarvergaderingen, personeelsfeesten en theatershows. Organiseert u een ander event? Ook dat kan natuurlijk gehouden worden in de grote zaal als u veel bezoekers verwacht.
  • De Beat Box: in deze driehoekige zaal hebben bezoekers, door de drie grote ramen, uitzicht op de Arena Boulevard. Deze ramen kunnen worden verduisterd, waardoor de zaal op elk moment van de dag de gewenste sfeer uitstraalt. Het maximum aantal personen dat in deze zaal kan is 700. De zaal wordt vaak gebruikt voor aftershows, plenaire bijeenkomsten, productpresentaties en grote diners.
  • De Foyer: deze zaal kan multifunctioneel worden gebruikt. Het een enorme zaal die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld als ontvangstruimte voor grote groepen. Er is een moderne bar van 16 meter lang en de garderobes bieden ruimte voor het opbergen van 4000 jassen. De mogelijkheden in deze zaal zijn eindeloos. Zeker voor hele grote groepen.
  • Restaurant First: in het restaurant van AFAS Live kunt u een lekker hapje eten met een klein tot middelgroot gezelschap. Voor een schappelijke prijs ontvangt u en uw gezelschap een vast 3-gangen menu. Dit menu wisselt per seizoen en bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

De VIP Loge, de Match Box, de Entree en de Legends Lounge behoren ook nog tot de mogelijkheid. Bekijk het zalenaanbod van AFAS Live voor een uitgebreide omschrijving van alle zalen die deze locatie aanbiedt.

Een keuze maken

Nu u de zalen van AFAS Live op een rijtje heeft, kunt u misschien makkelijker een zaalkeuze maken. Kijkt u bij het uitkiezen van één van deze zalen wel altijd even of het voldoende ruimte biedt voor het aantal personen dat uw zakelijke event komt bezoeken. Kijk ook of de zaal past bij het doel van uw evenement. Als u bijvoorbeeld een zakelijke lunch organiseert kunt u beter denken aan Restaurant First dan aan de Legends Lounge.

Het parkeerprobleem

Bij veel zakelijke eventlocaties is parkeren een groot probleem. Misschien herkent u het wel: te weinig plek, hele krappe parkeerplaatsen en veel te duur. Parkeren is daardoor nooit echt leuk en zorgt voor veel problemen. Bij AFAS Live is daar iets op bedacht. U kunt bij AFAS Live makkelijk parkeren. Geen gedoe met hoge tarieven of te weinig parkeerplek. Al uw gasten kunnen met gemak in de parkeergarage parkeren. En: de locatie waar het door u georganiseerde zakelijke event plaatsvindt, is ook nog eens super dichtbij. Zo wordt het organiseren van een zakelijk even een stuk makkelijker.

Rate this post

Verstuur reactie