×

Meubelen Online Kopen

Meubelen Online Kopen

Je ziet tegenwoordig zoveel verschillende woonkamers en interieurstijlen dat je er bijna niet meer uit kunt komen.

Waar moet je nou beginnen als er zoveel keus is.. Ja.. Het eerste belangrijkste is begin tijdschriften te bekijken om ideeën op te doen. Je zou ook eventueel naar een woonboulevard kunnen gaan waar je verschillende impressies kunt opdoen.

Het nadeel van de woonboulevards is altijd de levertijd van de meubels. Wij bedachten een concept in onze webshop is dat al de artikelen die wij verkopen op voorraad zijn en binnen enkele dagen bij de consument thuis staat.

Als je nou op zoek bent naar een buffetkast en een paar eetkamerstoelen, een kleine tv meubel het maakt niet uit. 123woontrends heeft een breed assortiment en groeit elke nog steeds.

Wij kunnen u ook advies geven over bepaalde stijlen of eventuele kleuren die u mooi vind bij bepaalde meubels. Wij kunnen interieurschetsen maken zodat u een mooi beeld heeft hoe het gaat staan in uw woonkamer.

Kunt u moeilijk keuzes maken en wilt u toch de meubels van ons eerst bekijken dan hebben wij een showroom in Nieuwegein (utrecht) Deze showroom is op alle maandagen geopend van 9:30 tot 17:00 uur. Hier vind u een breed assortiment meubelen en voor ieder wat wils. Als het nou gaat om hoogglans meubelen of notenhouten meubelen. Alles bij ons is aanwezig. Kom gerust in een keer kijken onder het genot van een kop koffie/thee.

Wij hebben in de zomerperiode leuke acties en kortingen op verschillende meubels dus sla je slag! Benieuwd geworden naar onze volledige collectie of wil je graag een offerte op maat stuur ons dan een email en u ontvangt binnen 24 uur een passend aanbod.

Surf snel naar onze website 123woontrends.nl Online Meubels Kopen

Rate this post

Verstuur reactie