×

Nieuwe trend: vloer verven

Nieuwe trend: vloer verven

We kennen natuurlijk al een lange tijd de trends die in het teken staan van recycling en milieuvriendelijkheid. De trends voor interieur zijn hierin niet anders, sterker nog, de nieuwste trend op dit vlak zijn geverfde vloeren. Heb je een vloer waar je niet meer zo blij mee bent? Vraag dan het advies van vloerenspecialist CMI en wordt weer verliefd op je vloer!

Herstelwerk

Oude houten vloeren barsten van karakter en mede daarom zijn de vloeren momenteel zo populair. Als je een nieuwe houten vloer laat leggen krijg je nooit het authentieke karakter van een oude houten vloer en daarom kun je er soms beter voor kiezen om een oude vloer te herstellen. Dat kun je laten doen door een specialist, dan weet je zeker dat de vloer precies wordt zoals je je had voorgesteld.

Voeg meer pit toe aan je interieur!

Een vloer draagt uiteraard voor een groot deel bij aan hoe de ruimte aanvoelt: warm, clean of gezellig. Het is gewaagd, maar met een kleurtje op de vloer geef je ruimtes wat meer pit en karakter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grijze vloer of een vloer met een vrolijke print? Je kunt met een geverfde vloer zelfs het gevoel van een jaren dertig woning nabootsen. Dat doe je door op de vloer ‘tegels’ te verven, bijvoorbeeld in de kleuren zwart en wit. Daarnaast kun je natuurlijk de hele vloer egaal verven om bijvoorbeeld de lengte of breedte van een woning te accentueren.

Inspiratie opdoen?

Ben je nog niet overtuigd? Ga dan eens op zoek, bijvoorbeeld op Pinterest. Dit platform biedt enorm veel inspiratie op het gebied van architectuur en decoratie. Wil je informatie over de mogelijkheden bij jou thuis? Dan kun je het beste direct een vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerenspecialist. Zij geven advies over de kleur en de manier van verven, want ook daarin zijn de opties eindeloos.

Rate this post

Verstuur reactie