×

Met een paar simpele aanpassingen een luxer interieur

Met een paar simpele aanpassingen een luxer interieur

Wanneer je een nieuw interieur wil, zijn de meubels vaak de grootste kostenpost. Mooie, luxe meubels kosten nou eenmaal wat meer geld. Nou staat zo’n bank van Macazz ook fantastisch in de woonkamer, maar hoe kan je met minder geld je huis toch net die extra luxe meegeven? Hier zijn vier ideeën om je meubels de luxe te geven die ze verdienen!

1. Laat je muren stralen met fotolijsten

Fotolijsten in verschillende vormen, formaten en materialen. Alles is mogelijk, zolang het maar wel een mooi geheel aan de muur vormt. Maak er je eigen kunstwerk van. Zorg er wel voor dat je van tevoren een inzicht hebt in hoe het geheel aan de muur zal staan. Dit kan bijvoorbeeld door met tape de lijsten na te maken op de muur. Combineer teksten met foto’s en de luxe straalt van je muren af.

2. Geef kleur aan je huis met planten

Planten geven net dat extra warme gevoel aan je huiskamer. Ga alleen niet helemaal los. Het moet wel subtiel blijven. Zorg voor een grote plant als eyecatcher en verdeel verder wat kleine plantjes over de huiskamer.

3. Vintage is hot!

Naast zo’n mooie dure bank hoeft heus niet ook zo’n dure stoel te staan. Ga eens snuffelen bij kringloopwinkels. Met een likje verf en nieuwe bekleding is die oude stoel van de zolderkamer niet meer terug te herkennen.

4. Kledinghangers in de kledingkast? Nee, aan de muur!

Dit item is ideaal voor in de werkkamer. Vaak ligt het bureau al snel vol met allerlei spullen. Sla een spijker in de muur, hang er een kledinghanger aan en hang je schriften eraan. Dit scheelt een hoop plek en staat ook nog hartstikke stoer.

Zo zie je maar, de finishing touch van je huis hoeft niet duur te zijn, zolang je maar creatief bent!

Rate this post

Verstuur reactie