×

Service bij de aankoop van een wasdroger

Service bij de aankoop van een wasdroger

Als je een nieuwe wasdrogers wilt kopen wil wellicht helemaal niet naar de winkel toe. Het is veel makkelijk om een nieuwe wasdroger gewoon vanuit huis te bestellen. Tegenwoordig heb je genoeg plekken waar je dit eventueel zou kunnen doen. De meeste grote webshops zoals Bol.com, Cool blue en Wehkamp verkopen wasdrogers. Daarnaast zijn er nog een hoop andere verkopers zoals Bobshop, Modern, Bestsellers.

Verzending en installatie

Er zitten ook nadelen aan een wasdroger online bestellen. Zo zal je thuis moeten zijn. De droger kan niet door de brievenbus van de meeste huizen. Ook weegt een droger ook nog behoorlijk wat kilo’s. Als je zelf niet zo sterk bent en geen sterke man of zonen in huis hebt is het noodzakelijk dat je let op de service die de verkoopwebsite bied. Sommige verkopers brengen de droger namelijk helemaal tot zolder en andere niet. Als je hier geen rekening mee houd kan je voor lelijke verrassingen komen te staan.

Houd daarom altijd rekening met de volgende punten

  • Op welke tijden bezorgen ze?
  • Brengen ze de wasdroger ook de trap op?
  • Installeren ze de wasdroger of moet je dit zelf doen?

 

Makkelijk vergelijken

Is de installatie en verzending nu geen probleem voor het huishouden waar jij in leeft dan kan je gaan kijken naar prijzen. Er zijn veel plekken op het internet waar je prijzen kan vergelijken. Websites zoals kieskeurig, consumentenbond, beslist en droger-kopen hebben allemaal duidelijk overzichtelijk waar je het beste de wasdroger van jou keuze kan bestellen.

Rate this post

Verstuur reactie