×

Je woonkamer een extra touch geven

Je woonkamer een extra touch geven

Je bent net verhuisd en je huis ziet er tiptop uit. Toch mis je net die personal touch die een huis karakter geeft. Een origineel extraatje. Daarom hebben we een viertal leuke ideeën op een rijtje gezet om je huis een extra touch te geven. Het een kost wat meer geld en moeite dan het ander. Er is voor ieder wat wils!

Plaats zo mogelijk een erkerbankje
Als je het geluk hebt een erker in je huis te hebben, creëer dan een gezellig erkerbankje. Dit kost wat tijd en moeite, maar dan heb je ook echt iets unieks in je woonkamer. Je ziet dit niet alleen binnen, maar ook vanuit buiten. Het geeft je woonkamer een knusse uitstraling. Plaats heerlijke kussens in het bankje, leg er wat leuke tijdschriften en kranten neer en ontspannen maar. Vanuit je erkerbankje heb je voldoende daglicht.

Een barretje met krukken
Dit idee kost redelijk wat moeite, maar hoeft absoluut niet duur te zijn. Plaats een barretje in je woonkamer. Een barretje maak je al door een houten plankje te schuren en verven en deze bijvoorbeeld onder een hoger raam te plaatsen. Zet hier een paar gave barkrukken aan en je huis heeft gelijk een andere uitstraling. Dit kunnen goedkope vintage barkrukken zijn, maar ook mooie design barkrukken. Een barretje is niet alleen leuk als je houdt van een lekker drankje, het is ook ideaal om met je laptop aan te zitten met een heerlijke koffie erbij.

Zelfgemaakte muursticker
Als je je woonkamer een originele touch wilt geven en je hier niet veel geld aan uit wilt geven, dan is het een idee om een muursticker aan te schaffen. Je hebt verschillende soorten muurstickers, van grappige teksten tot mooie afbeeldingen. Een muursticker is relatief goedkoop en je hebt het zo zelf op je muur geplakt. Vaak zit er ook een teststicker bij waar je mee kunt oefenen. Ben je de muursticker beu, dan haal je hem er zo weer af. Het laat geen lijmresten achter. Het is zelfs mogelijk om je eigen muursticker te ontwerpen, zodat je echt iets in je huis hebt hangen dat niemand anders heeft.

Vloerkleed met grote kussens
Ben je op zoek naar een gezellige en huiselijke uitstraling en heb je er niet al te veel geld en moeite voor over? Koop dan een warm en gezellig vloerkleedje, denk aan een harig exemplaar, en koop er grote gekleurde kussens bij om deze erop te leggen. Zo creëer je in een handomdraai een knusse plek in je woonkamer. Bij voorkeur bij een open haard als je het geluk hebt deze in je huis te hebben. Je kunt je bank eventueel ook op dit kleed zetten als het kleed hier ruim genoeg voor is.

Rate this post

Verstuur reactie