×

Vt wonen in Amsterdam RAI

Vt wonen in Amsterdam RAI

Van 29 september tot en met 4 oktober vindt de vt wonen & design beurs plaats in Amsterdam RAI. Een beurs geheel gewijd aan interieur en wonen. Heb je net een nieuw huis gekocht, appartementje gehuurd of ga je op kamers wonen? Dan is een bezoekje aan deze beurs zeker de moeite waard. Ook als je niet gaat verhuizen is het natuurlijk een geweldige beurs om te bezoeken. Op de woonbeurs vindt je tal van prachtige meubelen en de nieuwste interieurstijlen. Je doet er tal van ideeën op voor in je nieuwe huis. Je krijgt tips over hoe je de ruimte het best kunt benutten en hoe je je huis op kunt fleuren met leuke accessoires. Een inspiratiebeurs en een ideaal evenement om even gezellig rond te snuffelen. Ga met je vriendinnen er een lekker dagje tussenuit, parkeer je auto in de parkeergarage bij Amsterdam RAIinterior-802055_640 en geniet van een heerlijke dag. De woonbeurs staat garant voor een gezellige dag.

 

Wat te doen op de beurs

Vt wonen staat natuurlijk bekend om haar excentrieke en prachtige stijl. Het vermogen om woningen om te toveren tot ware paleisjes en dat met relatief weinig middelen. Ze beschikken over een geweldige smaak en maken gebruik van de laatste trends. Deze creativiteit en expertise komen ze dus showen op een beurs en daar zijn ze bereid om jullie al hun tips en trucs te vertellen. Dat mag je dus niet missen. Ben jij nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van meubelen? Wil jij weten hoe jij jouw huis een industriële, moderne, landelijke, romantische of juist vintage look geeft? Benieuwd hoe je kleuren kunt toepassen in jouw huis en hoe je jouw ruimte groter kan laten lijken of juist gezelliger? Op die vragen krijg je antwoord bij de vt wonen & design beurs. Je kunt daar tevens met een architect om de tafel gaan zitten. Heel handig als je je huis gaat verbouwen. Verder vind je er tips over badkamers, vloeren, gordijnen en keukens. Je komt er ook achter wat licht voor jouw woning kan betekenen. Kortom: een beurs die je niet kan missen!

 

Lekker dagje uit

De woonbeurs is veel meer dan alleen shoppen voor meubels. Je kunt er advies inwinnen er is een ontwerp en verbouw plein en je kunt er overheerlijk eten! Vergeet ook niet alle leuke proefmonstertjes die je vaak gratis mee mag nemen. Een lekker luchtje die je huis fris houdt of een reinigingsmiddel voor je tapijt of bank.

 

Rate this post

Verstuur reactie