×

E-mail marketing door een online marketing bureau

E-mail marketing door een online marketing bureau

E-mail marketing kan erg belangrijk zijn voor bedrijven. Met e-mail marketing kun je namelijk persoonlijk contact aangaan met je klanten. Bovendien kun je dit ook nog eens meten en het kost relatief erg weinig. Met e-mail marketing kun je een relatie met de klant aangaan, maar dan moet je het wel op de juiste manier aanpakken. Je kunt bijvoorbeeld het klikgedrag van een persoon registreren en dan op het juiste moment de e-mail verzenden. Het tijdstip van verzenden is dus erg belangrijk, maar ook de onderwerpregel en het design. Wanneer je dit goed toepast, kan e-mail marketing grote successen opleveren. Je kunt dit natuurlijk ook goed uitbesteden en je e-mail marketing door een online marketing bureau laten doen.

 

Nieuwsbrieven

Er is een strenge regelgeving rondom ongewenste e-mail, toch blijft e-mail marketing een krachtig middel. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de klant in eerste instantie je nieuwsbrief opent, de onderwerp regel en titel zijn dus erg belangrijk. Wanneer de klant je nieuwsbrief opent, moet zowel de inhoud als het design de klant aanspreken. Als dit allemaal goed wordt toegepast, kan de aandacht van de klant worden gegrepen. Er bestaat handige software om e-mail campagnes op te zetten. Met dezelfde tool kun je deze ook gelijk meten en analyseren, erg handig dus.

 

Event driven marketing

Dit is een vorm van marketing die vaak niet als storend wordt ervaren, maar zelfs als leuk wanneer deze goed wordt toegepast. Deze vorm van marketing gaat erom dat je de klant op het juiste moment benadert. Dit moment bepaal je niet zelf, maar je speelt in op de klant. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk mailtje met een felicitatie en een aanbieding op de verjaardag van de klant sturen.

 

Integratie van middelen

Iedere klant wenst op een andere manier benaderd te worden, het is dus erg belangrijk dat je je doelgroep goed kent. Ook kun je verschillende middelen inzetten om je e-mail inhoud een groter bereik te geven, je kunt het bijvoorbeeld delen via social media. Dit kan dialoog en het delen van content tot gevolg hebben.

student-849825_640

Rate this post

Verstuur reactie