×

Maak je bedrijf populairder

Maak je bedrijf populairder

likeskopen24

Social Media heeft in 2016 opnieuw bewezen dat het een toevoeging kan zijn voor een bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat met name internetbedrijven hun inkomsten hebben zien stijgen door gebruik te maken van Social Media kanalen waaronder Facebook en Twitter. De trend lijkt door te zetten en de verwachting is dat in 2017 de groei verder zal toenemen. De groei is mede te danken aan de groei van Smartfoons en Tablets welke standaard zijn uitgerust met de Facebook app. Delen wordt nog makkelijker gemaakt net als het posten van een kort berichtje.

Bedrijven zonder Social Media kanalen of welke net zijn begonnen en dus nog niet veel likes of volgers hebben zullen nog niet profiteren van de positieve bijdrage die Social Media kan hebben. Likes en volgers hebben namelijk een overtuigende werking en zullen leiden tot meer volgers en likes welke tevens resulteren in meer bezoekers, aankopen en omzet. Meer likes en volgers betekenen dus feitelijk meer inkomsten. Het is een psychologisch effect wat een groot aantal likes en volgers kan hebben, zo blijkt uit een studie. Het is vergelijkbaar met ‘als er een schaap over de dam is volgen er meer’. Mensen zijn kuddedieren en volgen elkaar. Als er op een plein een groep mensen een kringetje maakt dan willen omstanders graag weten waarnaar ze kijken.

Aan volgers en likes komen is niet altijd even gemakkelijk. Vooral in het begin hebben veel bedrijven een boost nodig om ze op weg te helpen. Facebook biedt als enige een mogelijke oplossing en dat is door advertenties in te zetten. Hiermee kun je de likes verhogen tegen een aanzienlijke kostprijs. LikesKopen24.eu biedt hierin de uitkomst. Deze webshop biedt diverse diensten aan waarbij likes en volgers kunnen worden gekocht. Alle populaire Social Media kanalen worden hierbij ondersteunt. Er is veel keuze en bij sommige producten kun je zelfs kiezen waar je volgers vandaag komen. De perfecte manier om je bedrijf een boost te geven. De investering is relatief laag waardoor de drempel ook voor kleine en startende ondernemers hun kansen kunnen grijpen.

Internet is de toekomst. Wie instapt heeft weer een voorsprongetje.

5/5 - (9 stemmen)

Verstuur reactie