×

Nieuw online platform Salino verzamelt de mooiste zalen in Vlaanderen

Nieuw online platform Salino verzamelt de mooiste zalen in Vlaanderen

Salino.be is een nieuw online platform dat een overzicht biedt van de mooiste zalen in Vlaanderen.

Salino

Op zoek naar de perfecte vergaderzaal voor uw volgende meeting? De trouwzaal waar u zich uw droomhuwelijk kan inbeelden? Of de feestzaal die zich perfect leent tot een speciale gelegenheid? Dankzij Salino vindt u alle trouwzalen, feestzalen en vergaderlocaties terug op één handig online platform. Zoeken kan per regio, maar ook volgens uw persoonlijke zoekcriteria. Een kaart stelt alle locaties geografisch voor, zodat u in een oogopslag kan zien welke de interessantste zijn voor uw specifieke plannen.

Of u dus nog snel een plek zoekt om last-minute een afspraak met een klant te laten doorgaan, of ruim op voorhand de ideale plek wilt vinden om een evenement te organiseren: bij Salino vindt u gegarandeerd de ideale zaal. Kan u nog niet kiezen? Sla dan enkele locaties op onder uw ‘Favorieten’, en stuur later gemakkelijk een offerteaanvraag door aan uw selectie favoriete zalen.

Start je zoektocht naar de perfecte locatie op Salino.be.

One Touch

Salino werd opgericht door de One Touch. Zij hebben onder andere het platform Relaxy.be voor privé sauna’s, publieke sauna’s & wellness overnachtingen opgericht.

Het doel van de mensen achter One Touch is om elke bezoeker een overzicht te kunnen aanbieden van alle zaken die gelegen zijn in Vlaanderen bij verschillende gelegenheden. Ze zijn dan ook volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe platforms die in de nabije toekomst zullen worden uitgerold.

Rate this post

Verstuur reactie