×

Telfort alles-in-1 pakket

Telfort alles-in-1 pakket

telfort alles in 1
Bij Telfort kun je je pakket samenstellen zoals jij het zelf wilt. Wij hebben een handige postcodecheck waar je de beschikbaarheid van het alles in 1 pakket met internet en interactieve tv kunt vergelijken. Je weet dan precies of er op je eigen adres sneller internet ter beschikking is. Er bestaat ook een mogelijkheid om je internet, indien nodig, te laten versnellen. Bij Telfort kun je jouw pakket naar believen aanpassen, dus uitbreiden, of juist beperken.

Als je een pakket met interactieve tv hebt uitgekozen, en niet technisch ingesteld bent, dan wordt je online of telefonisch stap voor stap geholpen.

Ons alles in 1 pakket voorziet je van 70 TV stations, met 26 HD kwaliteit zenders.
De video thuis optie geeft je toegang tot maar liefst 10.000 tv series en films.

Bij Telfort kun je live tv pauzeren zodat je nooit meer een belangrijk programma mist, omdat je terug kunt spoelen na de pausering en gewoon doorkijken.

Wat houdt Interactieve TV in?

Bij Interactieve TV, bepaal je zelf waarnaar je kijkt, op het moment dat jij dat zelf wilt. Behalve het opnemen van programma’s , op een 320 Gb harddiskrecorder, (die je in bruikleen krijgt) kun je ook terugkijken naar uitzendingen met de “Programma Gemist” optie, en natuurlijk ook pauzeren en terugspoelen. Je kun bij Telfort Alles-in-1 ook kiezen uit een enorme collectie films en programma’s.

Het Telfort Doe-het-Zelf pakket met Installatie en Garantie is Gratis

Het voordeel van het doe het zelf pakket van Telfort kompleet met interactieve TV plus garantie is, dat het gratis is. De instructies van dit pakket zijn duidelijk en worden stap voor stap uitgelegd. Als het toch niet lukt om de installatie zelf te doen is er geen nood, want je kunt dan gewoon bellen naar de hulplijn voor telefonische hulp, of een monteur. Natuurlijk kun je bij de bestelling direct aangeven als je liever direct een monteur krijgt. De kosten bedragen dan €70
Het Telfort drie in1 pakket is een van de hoogst aangeschreven pakketten die er op dit moment te krijgen zijn. De keus is aan u! Begint u vandaag nog met alles in een vergelijken ?

Rate this post

Verstuur reactie