×

Big Green Egg Medium

Big Green Egg Medium

big-green-eggDe Big Green Egg barbecue is een outdoor cooker van hoog niveau. Wil je eten bereiden buitenshuis op een leuke en coole manier waarbij je ook nog eens de maximale controle hebt over wat er binnenin de bbq gebeurt? Dan moet je een Big Green Egg Medium kopen!

Roken, bakken, braden en koken. Dat zijn slechts een paar dingen waar de Big Green Egg bijzonder goed in is. Deze ontzettend veelzijdige bbq is van alle markten thuis en laat je bij de allereerste keer al een chef kok voelen.

 

 

Van klein tot groot

big-green-egg-matenJe kunt de Big Green Egg kopen van klein tot groot. Hij is er namelijk in small, medium, large, xl extra large en xxl extra extra large. Ben je met z’n tweeën dan is de small uitvoering uitstekend. Ga je koken voor een grote groep of bijvoorbeeld staan bij een festival, dan kun je beter gaan voor een XXL. Een doorsnee gezin gaat meestal voor de Big Green Egg medium. De medium is 72cm hoog, 51kg zwaar en heeft een rooster diameter van 38cm. Niet alleen het rooster is breed inzetbaar maar de hele bbq. Je kunt namelijk ook op een lager niveau van alles kwijt met behulp van de accessoires.

 

Accessoires kopen


Voor de Big Green Egg medium kun je heel veel accessoires kopen, van kooltjes tot tafels. De bbq tafels van BGE zijn verrassend veelzijdig en erg praktisch. Naast je outdoor cooker heb je dan een ruim werkblad waarop je diverse ingrediënten kunt snijden. Met behulp van de (conveggtor) druippan voorkom je dat het vet of vocht op de kolen terecht komt. Zo voorkom je weer rook. Ook kun je een gietijzeren braadpan plaatsen in de bbq om stoofvlees heerlijk te braden. Met de Grid lifter kun je eenvoudig het rooster optillen of verplaatsen zonder je handen te branden. Je hebt een stevige grip en klaart snel de klus.

 

Aanbiedingen

Zoek je een goede Big Green Egg Medium aanbieding dan moet je naar de BBQgreenEGGstore gaan. Vandaag besteld is morgen in huis!

hoe-werkt-de-big-green-egg

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie