×

Heren doe een pyjama aan!

Heren doe een pyjama aan!

heren-pyjamaMannen hebben een nogal verschillende manier van slapen. Dat heeft iedereen natuurlijk, maar ik bedoel dat het voor mannen nogal verschilt wat ze aan hebben. Sommige mannen hebben niets aan, sommige mannen slapen in een boxer en trekken daar soms nog een shirt bij aan en sommige heren slapen in een pyjama.

Het ligt er natuurlijk een beetje aan in wat voor situatie je je bevindt, maar iedereen komt wel eens in een situatie terecht dat het makkelijk is om een pyjama te hebben. Een joggingbroek en een t-shirt is niet echt fris en in dat geval is een pyjama voor heren wel een goede oplossing.

Pyjama’s voor heren zijn er in alle soorten en maten. Van de wat vlottere, wijd zittende shorts tot de lange nette pyjamabroeken voor heren, waar mannen in Amerikaanse films nog wel eens naar buiten komen lopen.

Het maakt niet zo veel uit wat voor heren pyjama je hebt, als je er maar eentje hebt. Je komt zo een stuk verzorgder over, en in sommige situaties kan je het gewoon echt niet maken om maar een beetje in je boxer rond te blijven rennen. Wees een heer en zorg voor een heren pyjama. Het maakt niet zo zeer uit wat voor heren pyjama je aanschaft, als je er maar voor zorgt dat je een nette heren pyjama in je kast hebt hangen. Dat is een stuk frisser en soms ook een stuk netter.

Rate this post

Verstuur reactie