×

Statement ketting

Statement ketting

Statement kettingen zijn weer helemaal in de mode! Een tijdje waren de meeste sieraden eenvoudig van vorm en materiaal, nu mogen gewaagde combinaties en opvallende ontwerpen weer! Daarmee zijn statement kettingen de nieuwe trend voor mode accessoires dit jaar. Met een statement ketting maak je echt het verschil!

 

Wat is een statement ketting?

De term “statement ketting” is moeilijk in één stijl te omschrijven. Eigenlijk zijn statement kettingen opvallende sieraden die de aandacht trekken. Het is een extravagante stijl die opvalt door de veelzijdigheid aan motieven en materialen. De factoren die steeds terugkeren zijn groots, sierlijk en opvallend. Je kunt er alle kanten mee op!

 

Klassieke statement kettingen

De klassieke barok stijl is een typische vorm van deze ketting. Met sierlijke figuren, vergulde kettingen met veel detail en ingelegde parels stralen deze kettingen lang vervlogen tijden uit. Maar de statement kettingen blijven tijdloos. Het is alsof je een tijdmachine om je hals hangt.

 

Trendy statement kettingen

De tijd staat niet stil. Er worden verschillende materialen gebruikt in sieraden en motieven worden strakker en modern. Ook deze elementen passen heel goed bij de statement ketting lijn. Sommige ontwerpen zijn ronduit futuristisch. Daarmee is een statement ketting van alle tijden; het verleden, heden en de toekomst komen samen in een statement ketting.

 

Heel bijzonder, niet duur

Wat nog het meeste opvalt aan deze collectie statement kettingen is het prijskaartje. Je zult haast niet geloven dat je deze kwaliteit krijgt voor zo’n lage prijs. Jazeker, de afbeeldingen zijn echt van deze sieraden! En je hoeft ons niet te geloven, je zult het zelf zien als het pakketje thuis wordt bezorgd. Als de statement ketting niet aan jouw verwachtingen voldoet (wat we zeer betwijfelen), stuur je die gewoon terug. Zo kun je met vertrouwen jouw favoriete statement ketting kopen, of misschien twee, drie, vier….

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie