×

Trends in mannenmode

Trends in mannenmode

De trends in de mannenmode zijn zo veranderlijk als het weer. Zo zijn er elk seizoen verschillende trends te ontdekken. Het is geen must elke trend te volgen, want je moet natuurlijk je eigen style ontwikkelen. Zo is size matter dé trend van deze periode.

Size matter

En te klein of te kort mannen t-shirt en broek wordt ten alle tijden afgekeurd, een perfecte pasmaat was dan ook vereist. Maar nu is de trend gaande dat alles wat groter en langer moet zijn. Deze trend zie je op 2 verschillende manieren terugkomen.

Lange mannenshirts

Extra lange shirts is dé trend voor mannen in het voorjaar van 2015. De shirts lopen door tot over de kont en geven een comfortabele pasvorm. Vaak wordt er onder een langer shirt gekozen voor een skinny jeans. De trend is niet voor iedereen een aanrader. De lange mannen t-shirts kunnen er voor zorgen dat kleinere mensen nóg kleiner lijken. Houdt hierbij dan ook rekening bij het passen van het shirt. Wanneer het inderdaad er inderdaad voor zorgt dat je klein lijkt, is het wellicht verstandig om voor een ander artikel te gaan.

Grotere truien

Ook is de trend gaande dag truien net een maatje groter gekocht worden zodat het wat gaat slobberen. Deze trend gaat ook vaak samen met een bijpassende skinny jeans.

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen wanneer je wel of niet meegaat met een trends. Ontdek je eigen style. Niet elke style is voor iedereen bestemd, maar dat bepaal je uiteindelijk helemaal zelf.

 

Rate this post

Verstuur reactie