×

Verras je partner met de kerstdagen

Verras je partner met de kerstdagen

De kerst en Nieuwjaarsperiode. Tijd van gezellig samenzijn met je familie en geliefde. Waar je wensen en cadeautjes met elkaar deelt bij een goed glas glühwein. Waar je lekker gezellig en warm bij elkaar kruipt. En waarom zou je de kerstsfeer dan ook niet meenemen naar de slaapkamer? Jezelf eens mooi opmaken in een kerstlingerie setje, kerstpakje of een rood kerstjurkje. Je partner zal het onmiddellijk goedkeuren om jouw als cadeautje te mogen uitpakken. Vele fabrikanten maken zelfs speciale ontwerpen voor de kerstperiode.

Lingerie

Als je binnen de kerstsfeer wilt blijven dan heb je geluk. De combinatie van een leuk setje met rode en witte kleuren met wat ruches of kant afgewerkt met een kerstmuts kan al voldoende zijn. Je blijft binnen het thema, het is snel en simpel maar toch mooi. Het aanbod blijft niet enkel beperkt tot een beha setje maar je hebt ook kerst topjes, body’s, kousen,… Een beetje Moulin Rouge glamour onder je feestjurk geeft je net dat tikkeltje meer tijdens de feestdagen.

Jurkje of kostuum

Als je het een stapje verder wilt brengen kan je eerder opteren voor een jurkje of een kostuum. De jurkjes zijn wat braver en frivoler en gebruiken een combinatie van rood en wit gecombineerd met enkele bont of kant details. Een jurkje is perfect om eerst naar een feestje mee te gaan om vervolgens het feestje thuis verder te zetten. Binnen de pakjes of kostuums ben je veel vrijer. Je kan hier kiezen uit een heel groot aanbod van figuren die van dicht of ver te maken hebben met kerst. Van een sexy elf tot een uitdagende kerstvrouw.

Bij Tolajo.be vindt je een heel uitgebreid aanbod van sexy lingerie en uitdagende pakjes. Dit allemaal tegen heel aantrekkelijke prijzen. En vandaag besteld is morgen op de post, discreet en snel. Koop in vertrouwen bij Tolajo.be en verleng de romantiek van aan de feesttafel ook naar de slaapkamer.

Rate this post

Verstuur reactie