×

Winterseizoen voor mannen

Winterseizoen voor mannen

We zitten ondertussen al weer volop in het winterseizoen. Sterker nog, het is al bijna weer uitverkoop. Waar de meesten van ons nog zo lang mogelijk proberen om aan de zomer vast te houden, gaat het er in de kledingwinkels heel anders aan toe. De witte sneakers maken plaats voor zwarte en de heerlijke, felgekleurde printjes worden zonder pardon vervangen door de panterprint. Panterprint? Ja, ook voor mannen is die print een echte must deze winter. Net als de lange winterjassen en dan het liefst een jas met bontkraag voor heren. De tijd dat alleen vieze mannen met lange jassen rondliepen is namelijk al lang voorbij. Hieronder zullen we een aantal trends die we veel in de winkels zien bespreken. Als echte man kleedt jij je natuurlijk hip en modern, althans je doet een poging tot.

 

Bordeaux is the new black

Bordeaux, bordeaux en nog meer bordeaux. Waag het eens om in het bijzijn van een fashion-minded vrouw te zeggen dat het gewoon rood is. Deze prachtige kleur komen we deze winter heel veel tegen. Bij de H&M of Jack and Jones vind je genoeg broeken en truien in deze kleur. Hier blijft het echter niet bij. Ook tassen, schoenen en jassen hebben allemaal deze bordeaux kleur. Het is dus een must dat jij minstens één bordeaux item in je kast hebt hangen.

 

Black and white

Waar je als man in de zomer echt niet zonder witte sneakers kon, zijn in de winter de zwarte variant onmisbaar. Naast dat ze gewoon stoer zijn, zitten ze ook nog eens gigantisch lekker en hoef jij er niet over na te denken of ze wel bij de rest van je outfit passen. Zwart past namelijk bijna overal bij. Fijn die zwarte sneakers!

 

Prints

Deze winter lopen we er allemaal een beetje bij als Sjonnie en Anita. Zij zijn allang niet meer de enige die recht hebben om in prints te lopen. Deze zomer is het ook aan de mannen om zich in tijger-, luipaard- en chetaaprints te lopen. Naast alle dierlijke printen komt ook de natuur om het hoekje kijken. Een trui met een houten motief? Geen idee wie het bedacht heeft, maar het ziet er zeker vet uit! Weg met de saaie bloemenprintjes en hallo wilde dieren en houtnerven.

 

Winterjas

Jassen kunnen deze winter niet groot en lang genoeg. Je gaat deze vooral in het donkergroen, zwart en grijs tegenkomen. Oversized jassen die je perfect kunt combineren met die stoere sneakers. Het liefst ook nog een winterjas met een bontkraag. Ga je voor die bontkraag? Pas dan op dat het niet ordinair of te veel wordt.

 

Doe er je voordeel mee

Mannen, neem deze tips ten harte en doe er je voordeel mee. Ren naar de winkel en zorg dat jij een bordeaux rode trui shopt, die zwarte sneakers koopt en die heerlijke oversized winterjas aan je garderobe toevoegt.

zebra-938706_640

Rate this post

Verstuur reactie