×

Pianisten aan het woord

Pianisten aan het woord

Online piano cursusJa je hebt al vaak genoeg die mooie verhalen gehoord over de verschillende soorten piano cursussen. Maar wat heeft zo`n cursus jou nou eigenlijk te bieden? Er zijn namelijk zoveel mooie piano cursussen en allemaal beweren ze dat zij de cursus hebben die ‘succes’ garandeert. In dit artikel leggen we de nadruk op een online piano cursus. Hierbij kijken we van uit het standpunt van cursisten: “Wat vonden zijn eigenlijk van een online piano cursus?” Wilt u antwoorden op inhoudelijke vragen over de online piano cursus? Dan kunt u eens bezoekjes brengen aan www.leeronlinepiano.nl de website met alle informatie over het piano leren spelen.

Wat vindt de pianist?

Hieronder wordt er op basis van reviews een mening gegeven in de vorm van voor- en nadelen. Zo ziet u precies wat nou echt waar is over deze online piano cursus en of het wel de moeite waard is om ermee te starten.

Voordelen:

  • De online piano cursus is makkelijk opgebouwd met veel leuke extra’s. Het is echt leuk en je ziet er naar uit om steeds weer een stap verder te kunnen.
  • Ik ben blij dat ik deze online pianolessen gevonden heb. Het is namelijk niet meer zo saai en serieus als vroeger, maar veel meer gericht om op een leuke manier piano te leren spelen.
  • Ik had geen ervaring met muziek, maar deze cursus was zo simpel uitgelegd dat het eigenlijk van zelf gaat. Zeker de moeite waard om is mee te beginnen.

Nadelen:

Een aantal nadelen van de cursus zouden kunnen zijn dat je niet gemotiveerd wordt om door te gaan en dat je beperkte hoeveelheid begeleiding krijgt. Maar wat verwacht je anders voor een laag bedrag. Daarnaast kun je wel telefonische of per mail contact op nemen met een ervaren pianist om het èèn en ander door te nemen. Voor de rest is het vooral zelfstudie en niet te snel opgeven als het een keertje niet lukt.

Rate this post

Verstuur reactie