×

Kamperen? Koop het juiste gereedschap

Kamperen? Koop het juiste gereedschap

Rondtrekken met de mobilhome en lekker rondtoeren richting het buitenland – het is iets wat Nederlanders massaal doen tijdens het hoogseizoen. Ook vliegvakanties richting de zon doen het goed. Lekker genieten met een cocktail in de hand onder een Spaans zonnetje, het zijn droombeelden. In dit artikel bespreken we achter een ander soort vakantie: de kampeervakantie. Het zijn de soort reizen die zijn weggelegd voor de iets avontuurlijker reiziger. Hoewel ‘avontuurlijk’ tegenwoordig met een korreltje zout kan worden genomen. Hedendaags kan men ook het concept ‘glamping’ vinden – volledig: glamorous camping. Zoals de naam reeds doet vermoeden is dit een selectie van de iets luxueuzere campings.

Kamperen

De mogelijkheden omtrent kamperen zijn eindeloos. Denken we bijvoorbeeld maar aan een trektocht doorheen de bergen alwaar je op jezelf bent aangewezen middels een trekrugzak. Aan de andere kant zijn er ook de gewone kampeerreizen. Met de auto richting Zuid-Frankrijk pendelen en daar dan halt houden op een camping is iets wat in de markt ligt. Aldaar wordt dan op een camping een tentje opgezet en mat het juiste gereedschap is het dan mogelijk om er een onvergetelijke reis van te maken. Kamperen is een reis voor de avonturier. Trekken van camping naar camping en ondertussen de omgeving verkennen. Overal ter wereld zijn er campings te vinden op de mooiste plaatsen. Indien je geen ervaring hebt met het kamperen, dan is het hoogtijd om dergelijke reis eens te overwegen.

Kampeerspullen

Neem het aanbod van Kampeerwinkeltje eens door en voor je het weet haal je allerhande kampeerspullen in huis waar je nooit had aan gedacht. Een meeneem BBQ bijvoorbeeld. Alsook is het bij de eerste kampeervakantie wellicht nodig om enkele basiszaken in huis te nemen. Denken we in eerste instantie maar aan een tent en slaapzakken.

Rate this post

Verstuur reactie