×

Londen Gatwick

Londen Gatwick

Londen Gatwick is qua aantal vluchten het 2e vliegveld van Londen. Alleen Heathrow verwerkt jaarlijks meer vluchten. British Airways, Norwegian en Easyjet voeren het grootste deel van de vluchten van- en naar Londen Gatwick uit. Wanneer u naar Londen vliegt met 1 van deze maatschappijen is de kans dus groot dat u aankomt op Gatwick.

Londen Gatwick naar Londen

Londen Gatwick heeft een eigen treinstation. Hierdoor reist u per trein zeer gemakkelijk van Londen Gatwick naar Londen. U vindt het treinstation van Gatwick in de South-terminal van het vliegveld. Vandaar vertrekken rechtstreekse treinen naar Victoria station in het centrum van Londen. U heeft de keuze uit de Gatwick Express (sneldienst), en de goedkopere treinen van de Southern Railway.

Een goedkoper alternatief zijn de bussen van easyBus, de eigen busmaatschappij van easyJet. Deze bussen brengen u in ongeveer een uur naar Waterloo station in Londen. Vooraf reserveren is aan te raden. De bussen zitten vaak vol, en wanneer u ruime tijd van te voren reserveert zijn de prijzen vaak erg laag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een taxi te pakken naar Londen. Dit is echter erg prijzig, een enkele reis kost u ongeveer 125 euro. Bovendien duurt de rit per taxi door het drukke verkeer zeker een uur, en bent u met de trein een stuk sneller in Londen.

Rate this post

Verstuur reactie