×

Op vakantie met de auto

Op vakantie met de auto

vakantie autoVeel mensen gaan op vakantie met de auto. Hier komt altijd veel bij kijken. Het is niet alleen je koffers inpakken en gaan. Er zijn een hoop zaken waarmee je rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld aan tolwegen en dat je daar geld voor in de auto nodig hebt, of een bepaald vignet om in een land te mogen rijden. In Frankrijk is bijvoorbeeld de alcoholtester verplicht in de auto. Heb je deze niet dan krijg je een bekeuring. Vooral in de vakantieperiodes wordt daar strenger op gelet omdat het ook gezien wordt als goede inkomsten bron.

Ook de auto moet worden voorbereid op de lange reis. Is er misschien een beurt nodig? Werkt de airco goed? Is de ruitenwisservloeistof helemaal bijgevuld? Is er een krik aanwezig in de auto en ga zo maar door.

auto gepaktEr zijn dus een hoop zaken die beter goed voorbereid kunnen worden om het vakantieplezier niet te laten bederven als er toch een tegenvaller is. Onze website is niet alleen ingericht op de automobilisten die voor het eerst op vakantie gaan met de auto maar ook voor de ‘die hards’ die ieder jaar gaan.

Lees de tips van andere automobilisten en haal het maximale uit je autovakantie! Je gaat immers, in de meeste gevallen, maar 1x per jaar op vakantie.

Rate this post

Verstuur reactie