×

Rondreis Italië

Rondreis Italië

Zoekt u leuke Italië Reizen? Minerva Reizen is een reisorganisatie met een gespecialiseerde rondreizen naar Italië Zij bieden hotels, agriturismo, appartementen, huizen en/of villa’s in Italië, maar vooral rondreizen en fly drives, de perfecte manier om kennis te maken met Italië, een veelzijdig vakantieland.

Met jarenlange ervaring met vakanties naar Italië, kennen zij de bijzondere plekken die zij u niet willen onthouden. Een rondreis door Italië is genieten van mooie steden en dorpen, indrukwekkende bezienswaardigheden, schitterende landschappen en de Italiaanse keuken.

De accommodaties zijn geselecteerd op basis van comfort, ligging, kwaliteit én de gastvrijheid van de eigenaren. Alle Italiaanse accommodaties zijn door Minerva Reizen bezocht en zij onderhouden een goed contact met de eigenaren.

Het aanbod is heel ruim met keuze uit diverse rondreizen en fly & drives in Italië. Wanneer u op reis gaat met Minerva Reizen ontvangt u uitgebreide reisinformatie en nuttige en leuke tips over de betreffende accommodatie en omgeving. Zo kunt u optimaal genieten van uw reizen naar Italië!

Rate this post

Verstuur reactie